15 érdekes részlet kedvenc filmjeinkből, amit sosem vettünk észre

  • 3 év ago
  • 18505 Views
  • 2 1
15 érdekes részlet kedvenc filmjeinkből, amit sosem vettünk észre

Nézőként általában minden rejtett apróság érdekel bennünket a kedvenc filmjeinkkel kapcsolatban, a képernyő előtt ülve azonban mégis átsiklunk olykor néhány rendkívül fontos jellemzőn. Észrevetted már például a Reszkessetek betörők című film pazarul felépített karácsonyi színvilágát? Tudod, hogy mi a kapcsolat a Jóbarátok című sorozat és a Pókember című film között? Nem?

13) Marlon Brando nem volt hajlandó átvenni a Keresztapa című filmekben nyújtott alakításáért kapott Oscar díjat, mivel szerinte az amerikaiak elnyomták az őslakosokat. Egy indián ruhás nőt küldött maga helyett. További érdekesség, hogy John Wayne meg akarta verni ezt a nőt.

14) A Szerelmünk lapjai című film Noah szerepére a rendező nem jóképű vagy menő férfit keresett, pusztán egy „rendes férfit” szeretett volna találni. Végül a fiatal Ryan Gosling-ra esett a választás, aki azért meg kell hagyni, hogy elég jóképű, és elég menő is.

15) Ha közelebbről megnézed, a Titanic című filmben soha nem füstöl a hajó utolsó, negyedik kéménye, aminek egészen egyszerű oka van: az eredeti hajón is csak dekorációs célt szolgált ez a negyedik kémény, és James Cameron szeretett volna a végletekig hű maradni az eredeti eseményekhez.

10 sztár, aki valaha hajléktalan volt, de a csúcsra jutott

(Forrás: liked.hu)

1 2 3 4