20 híresség, akik súlyos mentális zavarban szenvednek

  • 2 év ago
  • 32789 Views
  • 1 4
20 híresség, akik súlyos mentális zavarban szenvednek

Az embernek nehéz a problémáiról beszélni, de sokszor kell egy bátor és őszinte ember, akin felbuzdulva mi is kitárulkozhatunk. Annak ellenére, hogy minden ötödik amerikai orvosi szempontból lelki beteg, csak kevesen merik kimondani a kényelmetlen igazságot.

17) Olivia Munn, szorongás és trichotillománia

Olivia Munn

A színésznő is elmondta szomorú titkát. „Nem rágom a körmömet, de kitépkedem a szempilláimat. Nem fáj, csak nagyon idegesítő. Minden alkalommal, amikor elmegyek otthonról, egy egész készletnyi műszempillát szedek össze.”

18) Megan Fox, rögeszmés-kényszeres személyiségzavar

Megan Fox

Fox a szülésről mint gyógymódról beszélt. „Azt hiszem, Brian [Megan férje] arra várt, mit reagálok [a szülés közben], mert amikor kijön a baba, a teste még be van borítva mindenfélével. Onnantól, hogy a fiunkat a mellkasomra tettem, semmi amit csinál, nem borít ki. Meg akarom könnyíteni az életét. A szorongás lényegesen visszaszorult, legalább 80%-kal, ami nagyon jó!”

19) Miley Cyrus, depresszió

Miley Cyrus

Az énekesnő szerint néhányan félreértelmezték lelki problémáját. „Sok ember úgy fogta fel a betegségemet, hogy hálátlan vagyok, de erről szó sincs. Egyszerűen nem tudtam megállni. Nem sok dolog van, amit kizárok. Azért kaptam mindezt, hogy segítsek az embereknek, nem kell azzá válniuk, amik sosem voltak, vagy hamis boldogságot mutatniuk. Annál nincs rosszabb.”

20) Beyonce Knowles, depresszió

Beyonce Knowles

Amikor híres lettem, elkezdtem rettegni attól, hogy már senki sem fog azért szeretni, aki vagyok. Féltem barátkozni. Anya hatalmas segítség volt. »Honnan veszed, hogy egy ember sem tudna téged szeretni? Hát nem tudod, milyen okos, aranyos és szép vagy?« Akkor döntöttem el, hoy csak két út van: feladom, vagy továbbmegyek.”

10 fotó bizonyítja, hogy a bajusz mindent megváltoztat

(Forrás: Boredpanda)

//Jana//

1 2 3 4 5