20 híresség, akik súlyos mentális zavarban szenvednek

  • 1 év ago
  • 32730 Views
  • 1 4
20 híresség, akik súlyos mentális zavarban szenvednek

Az embernek nehéz a problémáiról beszélni, de sokszor kell egy bátor és őszinte ember, akin felbuzdulva mi is kitárulkozhatunk. Annak ellenére, hogy minden ötödik amerikai orvosi szempontból lelki beteg, csak kevesen merik kimondani a kényelmetlen igazságot.

9) Elton John, bulimia

Elton John

Döbbenetes, igaz? „Amint ki tudtam mondani, hogy segítségre van szükségem, tudtam, hogy túl vagyok a nehezén. Eltökéltem, hogy jobban leszek. Nagy megkönnyebbülés ezekről beszélni.”

10) Jon Hamm, depresszió

Jon Hamm

Úgy látszik, ez a mentális betegség nem is olyan ritka a színészek között, mint hinnénk. „Őszintén? Az antidepresszánsok segítenek. Az agy kémiája megváltozik, úgy, hogy az embernek végre nemcsak délután négykor van kedve kikelni az ágyból és munkába menni.”

11) Angelina Jolie, depresszió

Angelina Jolie

Brad Pitt után már a neje is? „Úgy éreztem, hogy egy nagyon sötét hely felé tartok. Nem tudtam reggelente felkelni, ezért beiratkoztam valahová, ami arra kényszerített, hogy maradjak aktív.”

12) Gwyneth Paltrow, szülés utáni depresszió

Gwyneth Paltrow

Hát igen, a színésznők is csak emberek. Paltrow második gyermeke, Moses születése után így nyilatkozott: „Borzalmas volt. Pontosan az ellenkezője történt annak, amin Apple születése után keresztülmentem. Vele a felhőkben éreztem magamat. El sem tudtam képzelni, hogy nem lesz ugyanolyan. Azt hittem, azért van ez az érzés, mert borzalmas anya és borzalmas személy vagyok.”

1 2 3 4 5