10 mozisztár, aki egy életre eggyé vált a szerepével

  • 2 év ago
  • 5563 Views
  • 0 2
10 mozisztár, aki egy életre eggyé vált a szerepével

Néha nem is a színészek választják a szerepeiket, hanem a karakter vonzza be az embert, és így megszületik egy váratlan, tökéletes párosítás, amire a közönség egy életen át emlékezni fog. Ritka az ilyen, de amikor megtörténik, akkor az a rajongókban tényleg mély nyomot hagy, és több filmen keresztül követik a figura eseményeit, akár hosszú évekig, évtizedekig is.

(8) Ryan Reynolds

Deadpool (Deadpool 1-2)

1) Ryan Reynolds - Wade Wilson / Deadpool

Ryan Reynolds annyira imádja Deadpool karakterét, hogy még azt is elvállalta, hogy 2009-ben eljátssza a teljesen elcseszett változatát a figurának. Nem hagyta nyugodni, hogy a kedvence ilyen sanyarú sorsra jutott, így folyamatosan nyomta magát, majd 2016-ban kijött vele az első Deadpool-film, ami hatalmas világsiker lett, szóval a közönség nagyon megszerette a káromkodós, brutális „főhőst”.

(9) Bruce Willis

John McClane (Die Hard-széria)

Bruce Willis (John McClane)

1988-ban még senki sem hitt abban, hogy Bruce Willis-ből akcióhős lehet, de aztán jött a Die Hard – Drágán add az életed! és minden megváltozott, ugyanis az akkor megszokott hatalmas, izompacsirta főszereplők helyett egy keserű, szarkasztikus átlagember csöppent az izgalmak közepébe, a végeredmény pedig a világ egyik legjobb akciófilmje lett.

(10) Hugh Jackman

Farkas (Logan/X-Men-filmek)

10 hollywoodi sztár, aki álomtestet akart magának, és meg is csinálta

Hugh Jackman 2000-2017-ig volt látható Farkas/Logan szerepében az X-Men univerzum filmjeiben, ez idő alatt pedig kilenc alkalommal bújt az izmos, dühös mutáns bőrébe. A színész főleg drámákban szerepelt addig, szóval neki is újdonság volt a szuperhősös filmek világa, de az évek alatt szépen kigyúrta magát, és a 2013-as Farkas című filmre konkrétan úgy nézett ki, mintha a képregények lapjairól ugrott volna le, így örökre ő lett ez a karakter.

10 fotó bizonyítja, hogy a bajusz mindent megváltoztat

(Forrás: noizz.hu)

1 2 3 4