10 improvizált jelenet, ami annyira jól sikerült, hogy benne hagyták a filmben

  • 2 év ago
  • 118443 Views
  • 7 6
10 improvizált jelenet, ami annyira jól sikerült, hogy benne hagyták a filmben

Amikor a kedvenc filmünket nézzük, nem is sejtjük, mennyi energiát fektettek bele annak elkészítésébe. Azt meg végképp nem gondolnánk, hogy a film kivitelezése gyakran eltér az eredeti tervtől.

9) Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag (Indiana Jones and the Last Crusade, 1989)

Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag (Indiana Jones and the Last Crusade, 1989)

Henry Jones professzor (Sean Connery) a filmben többször is próbálja meggyőzni fiát, hogy szíve választottja valójában egy náci kém. Amikor kiderül, hogy az öreg Jones-nak igaza volt, Indiana azon töpreng, honnét tudta az apja az igazságot. Sean Connery tréfásan úgy improvizált, hogy a nő beszél álmában. A vicc annyira Henry Jones-os stílusúra sikeredett, hogy benne hagyták a filmben.

10) Thor: Sötét világ (Thor: The Dark World, 2013)

Thor: Sötét világ (Thor: The Dark World, 2013)

Az a jelenet, amikor Thor (Chris Hemsworth) besétál a lakásba és felakasztja a kalapácsát a ruhafogasra, improvizáció gyümölcse. A rendezőnek nagyon tetszett: szerinte tökéletesen illett a Hemsworth által alakított karakterhez és a film légköréhez úgy egészében. A jelenetet később újraforgatták csak a film kedvéért, így a nézők is élvezhetik a színész humorának e különös szüleményét.

+1) A Wall Street farkasa (The Wolf of Wall Street, 2013)

A Wall Street farkasa (The Wolf of Wall Street, 2013)

Margot Robbie az egyik jelenetbe annyira beleélte magát, hogy teljes erőből pofon vágta Leonardo DiCapriot. A színésznő bocsánatot kért a jelenet leforgatása után, de a stáb csak nevetett, sőt, még a jelenetet is megtartották.

17 híresség, akik nem rejtik el a testi hibáikat

(Forrás: Brightside)

//Jana//

1 2 3 4