10 film, amiktől el fogod dobni az agyadat

  • 2 év ago
  • 15315 Views
  • 1 4
10 film, amiktől el fogod dobni az agyadat

Te is szereted az izgalmas, már-már kiszámíthatatlan filmeket, amikor az utolsó utáni percekben következik be a mindent megváltoztató fordulat?

8) Time Lapse (2014)

Time Lapse (2014)

Három barát felfedez egy rejtélyes gépet, mely képes 24 órával előre megörökíteni a jövőt fotók formájában. A gép úgy tűnik, komoly előnyöket jelent a birtokosának, egészen addig, mígnem olyan képek kerülnek napvilágra, melyek komoly veszélyt jelentenek mindhármukra nézve.

9) Az ajándék (2015)

Az ajándék (2015)

Simon (Jason Bateman) és felesége (Rebecca Hall), Robyn megpróbálja helyreállítani zátonyra futott kapcsolatukat, azonban életükre komoly fenyegetést jelent a férfi egy régi barátja, Gordo (Joel Edgerton), aki olyan titkok birtokában van róla, melyek gyökeresen felforgathatják az életét. Ahogy Robyn megtudja a nyugtalanító igazságot arról, mi történt Simon és Gordo között kénytelen megkérdőjelezni kapcsolatukat. Vajon mennyire ismerjük a hozzánk legközelebb állókat? És vajon vannak-e dolgok, melyen végérvényesen a múlt homályába tudnak veszni?

10) Éjszakai ragadozók (2016)

Éjszakai ragadozók (2016)

A film „történet a történetben”, aminek egyik részében Susan egy könyv kéziratát kapja véleményezésre volt férjétől, akit 20 éve elhagyott. A másik rész magát a kéziratot követi, aminek középpontjában egy férfi áll, akinek családi nyaralása erőszakossá majd halálos kimenetelűvé válik. És ami Susant illeti, az ő története is rejt még némi izgalmat.

18 gyerek kedvenc filmjeinkből, akik azóta mind felnőttek és nagyon megváltoztak

(Történetek forrása)

1 2 3