17 híresség, akik nem rejtik el a testi hibáikat

  • 1 év ago
  • 76012 Views
  • 11 14
17 híresség, akik nem rejtik el a testi hibáikat

Az az idő, amikor a hírességek voltak az ideálok, már elmúlt. Úgy tűnt a számunkra, hogy tökéletesek és csak az ujjaikat kellett megmozdítaniuk, hogy megvalósítsák az álmaikat. Ma az internetnek köszönhetően láthatjuk, hogyan élnek és felfedezhetjük az életüknek egy új oldalát.

13-14) Cameron Diaz és Lady Gaga smink nélkül

Cameron nem próbálja meg elrejteni a korát, gyakran fotózzák úgy, hogy láthatjuk a ráncait. Lady Gaga híres az extravagáns ruháiról és a szemet gyönyörködtető sminkjeiről. Azonban nem fél megmutatni, hogy milyen az arca smink nélkül. Amikor a popsztár egy hosszú nap után hazaér, lemossa a sminkjét és csinál néhány esti selfiet, hogy megmutassa a rajongóknak, hogy valójában hogyan is néz ki.

15) Seal nem szégyelli a hegeket

Sok ember szégyelli a hegeket, főleg ha azok látható helyen vannak a testén. De nem Seal. Az énekesnek kedves arca, kedves mosolya van és magabiztos.

16-17) Keira Knightley és Mila Jovovich büszke a kis mellére

Természetesen a kismellek nem befolyásolják a tehetséget, de nagyon nehéz, hogy ne akarj megfelelni a szépségideáloknak, akkor is, ha világhírű celeb vagy. Például Keira-nak meg kellett kérni a szakembereket, hogy ne nagyobbítsák meg a melleit a produkció során. Úgy tűnik egyik színésznő sem törődik sokat a közvéleménnyel és olyan ruhát viselnek, ami kiemeli az igazi mellméretet.

10 filmes utalás, amit álmodban sem gondoltál volna

(Forrás: Brightside)

//Noncsi//

1 2 3 4