Filmsztárok, akik saját rajongójukkal kötöttek házasságot

  • 1 év ago
  • 68327 Views
  • 5 7
Filmsztárok, akik saját rajongójukkal kötöttek házasságot

A napokban az origo.hu egyik cikkén akadt meg a szemünk, amiben azok a filmsztárok vannak a főszerepben, akik saját rajongójukkal házasodtak össze.

John Travolta és Kelly Preston

John Travolta és Kelly Preston

Preston azt állítja, már akkor eldöntötte, hogy a Ponyvaregény sztárjához fog hozzámenni feleségül, amikor 16 évesen kijött egy moziból, és meglátta a Grease plakátján a szívdöglesztő színészt. Az élet úgy hozta, hogy közben a csinos lány maga is színész lett (olyan filmekben láthattuk, mint az Ikrek, a Meglesni vagy megszeretni és a Nekem 8), ez azonban mit sem változtat rajongói hozzáállásán.

Travolta tehát 1991-ben egy híres rajongóját vette el, akivel azóta három gyermekük is született (a legidősebb, Jett – aki Kawasaki-szindrómában szenvedett – 2009-ben meghalt). A sztárnak és „rajongójának” pedig házasságuk során készült közös filmjük is, a Vén csontok című vígjáték, a The Life and Death of John Gotti-ban pedig férjet és feleséget alakítottak. Sajnos 2020-ban Kelly Preston, két év rákkal való küzdelem után elköltözött az élők sorából.

Jessica Alba és Cash Warren

10 híresség, akik hétköznapi emberekbe szerettek bele

Nem csak a férfi sztárok választanak maguknak szerelmest a rajongóik közül, a nőknek is jólesik a rajongás a hétköznapokon is. Jessica Alba legalábbis biztos így érezhetett, amikor összejött Cash Warrennel, aki egyszerű produkciós asszisztensként dolgozott filmje, A Fantasztikus Négyesforgatásán. Néhány évvel később, 2008-ban a pár össze is házasodott, méghozzá igen romantikus körülmények között: egy olyan szinten titkos esküvőn, hogy arra még a legközelebbi rokonokat sem hívták meg, annyira szűk körű volt.

Ezek után Albáéknak két kislányuk is született: Honor Marie szűk egy hónappal az esküvő után, Haven pedig 2011-ben. És az egykori rajongósrác is alaposan kinőtte magát, hiszen már nem asszisztensként, hanem producerként jegyez filmeket és sorozatokat (például a Kontroll nélkül című Gina Carano-akciófilmet vagy egy Being Terry Kennedy című szériát).

15 híres gyerekszereplő, akire ma már biztosan nem ismernél rá

Az eredeti cikket ide kattintva tekintheti meg: http://www.origo.hu/teve/20170227-sztarok-akik-a-rajongojukkal-kotottek-hazassagot-jessica-alba-tom-cruise-adam-sandler.html

1 2 3