12 hollywoodi sztár, aki majdnem meghalt forgatás közben

  • 2 év ago
  • 58955 Views
  • 3 6
12 hollywoodi sztár, aki majdnem meghalt forgatás közben

A balesetekért felelős gyártó cég, amelyben Harrison Ford eltörte a lábát, bűnösnek vallotta magát két bűncselekmény miatt. És úgy tűnik, hogy Han Solo, aki akkoriban a Star Wars: Csillagok háborújában szerepelt, szerencsés volt: Andrew Marshall ügyész a bíróságnak elmondta ,,Meg is ölhettek volna valakit. Tény, hogy ez nem történt meg, mert a vészhelyzet meg lett állítva.”

4) Dylan O’Brien

Dylan O’Brien

Az útvesztő szívtiprója félelmet keltett a tizenéves rajongók szívébe, amikor 2016-ban kórházba került, miután autóval ütközött. A 2014-es második kasszasiker felvétele közben, a 24 éves motorozott, amikor váratlanul egy másik járműbe futott. Agyrázkódást, arctöréseket, szakadásokat szenvedett és bár a produkciós munkatársak azt várták, hogy a film forgatása folytatódjon, miután O’Brien néhány hetet vett igénybe, a filmforgatás a végtelenségig késett.

5) Shia LaBeouf

Shia LaBeouf

A tini sztár Shia LaBeouf-nak több sikere van, mint a legtöbb 30 évesnek. A jól ismert autóbaleseten kívül LaBeouf csípője is megsebesült miközben az Indiana Jonest és a Kristály Koponya Királyságát forgatta, egy kardos harci jelenetet, majd egy évvel később szigorúan elmenekült, amikor összeütközött egy éles tárggyal a Transformersben: A bukottak bosszújában.

6) Jackie Chan

Jackie Chan

A harcművészek nem mennek bele a harcba anélkül, hogy néhány kaparást várnának, de Jackie Chan több sérülést szenvedett, mint bárki más. Chan három filmben törte el az orrát, mindkét válla kificamodott két különálló filmben (City Hunter és a Leszámolás Hongkongban), és legalább háromszor súlyos sérüléseket szenvedett a gerincén – kétszer a Police Story-ban a bevásárlóközpont jelenetei után és a harmadik alkalommal az A projektben leesett az óratoronyból (amely alatt a nyakát is megsértette). Aztán ott vannak a bizarr ficamok: Chan-nek sikerült ,,átrendeznie” az arccsontját a Police Story-ban, a szegycsontját és a kismedencéjét a 3. Police Story-ban.

1 2 3 4