10 híresség, aki a hullámvölgyből újra az élre került

  • 2 év ago
  • 47814 Views
  • 8 4
10 híresség, aki a hullámvölgyből újra az élre került

A hírnévben az a legnagyobb rizikó, hogy könnyű elveszíteni. Ma még tündöklés, holnap hanyatlás. Számos celeb egy pillanat alatt tette tönkre a saját karrierjét egyetlen apró kisiklással. Vannak azonban szerencsés kivételek, akik újra felküzdötték magukat a csúcsra, és fényesebben ragyognak, mint valaha.

7) Mel Gibson

Bár A rettenthetetlen (1995) kedvező fogadtatásban részesült, Mel Gibson nem maradt mindig a királyok között. A nagyszerű színész megtapasztalta azt is, milyen a „pórnép” soraiban élni: a sajtó megtépázta hírnevét. A 2000-es évek elejére az alkohollal is problémája akadt. Kritikaáradat kereszttüzébe került a sokak szerint túlontúl vallásos megnyilvánulásaival is. Úgy tűnt, a Hollywood-i csillaga sosem fog többé úgy fényleni, mint a távoli 90-es években. A fegyvertelen katona (2017) azonban újra felrepítette a magasba, lehetőséget biztosítva neki hírneve helyreállítására.

6) Renée Zellweger

Ez a bájos ifjú hölgy a szingli nők szimbóluma lett, amikor az első Bridget Jones naplója (2001) megérkezett. Zellweger tökéletesen alakította az ügyetlen, kedves hölgyet, és nem riadt meg a kedvezőtlen kameraállásoktól sem. Pont a bátorsága az oka, hogy milliók szívükbe zárták. 2014-ben  sokkolta a nyilvánosságot a külsején tett kísérletezéseivel. A rajongói nem ismerték fel benne többé a Renée-Bridget-et. Szó szerint rendbe kellett hoznia az arcvonásait. Valamiért ez a hírnevén is segített.

12 filmsztár, aki a vásznon kívül is mentett már életet

5) Alec Baldwin

Alec Baldwin az a fajta férfias és jóképű alak, akibe egy pillantásáért beleszeretnek a nők. Az idő azonban kétségtelenül hatással van a külsőnkre: Baldwin tegnap még csinos fiatalember volt, ma viszont már őszülő, komoly, méltóságteljes úriember. A színész egy ideig csak jelentéktelenebb filmekben szerepelt, átütő sikerrel nem büszkélkedhetett. Az igazi művészi tehetség azonban adja magát: Baldwin új fénykorát A stúdió című tévés sorozat hozta meg a 2000-es években. A színész számos díjat nyert alakításáért, azóta pedig zöld utat kapott újabb ígéretes filmekhez is.

1 2 3 4