16 híres színész, akiket már előfordult, hogy letartóztattak

  • 2 év ago
  • 11097 Views
  • 3 1
16 híres színész, akiket már előfordult, hogy letartóztattak

Vajon ki gondolta volna, hogy millió rajongó szeretete sem óvja meg a kedvenc sztárjainkat attól, hogy kirúgjanak a hámból?

13) Mischa Barton, Delfinbarátok

Mischa Barton, Delfinbarátok

Ennek a 2002-es Disney Channel filmnek a sztárját 2007-ben tartóztatták le ittas vezetésért. Talán a Narancsvidék című filmből ismerhetjük még.

14) David Henrie, Varázslók a Waverly helyből

David Henrie, Varázslók a Waverly helyből

David Henrie-t 2010-ben azért tartóztatták le, mert „állítólag verekedésre sarkallt valakit”. A szemtanúk szerint azonban félreértés történt, és önvédelemből küzdött. A Disney Channel filmjein kívül Ted Mosby gyerekét játssza az Így jártam anyátokkal című filmben.

15) Lindsay Lohan, Life-Size és Nyomozólányok

Lindsay Lohan, Life-Size és Nyomozólányok

Talán már hallottál Lindsay Lohan-ről. 2007 és 2012 között számtalanszor letartóztatták ittas vezetésért és erőszak miatt. Rehabilitáció után Lindsay visszatért. Sok helyen kipróbálta magát azóta.

16) Phil Lewis, Zack és Cody élete

Phil Lewis, Zack és Cody élete

1991-ben, „Mr. Moseby”-t letartóztatták emberölés vádjával, mert ittas vezetés közben halálra gázolt egy 21 éves lányt. Az incidens óta szerepelt a Jóbarátok-ban, az Igen, Drágám! című filmben, illetve számos Disney Channel filmben.

+1) Robert Downey Jr.

12 sztár, aki győzelmet aratott a drogfüggőség fölött

Az 56 éves színész azzal viccelődött a Disney egyik rendezvényén, hogy egyszer letartóztatták Disneylandben, amiért füvet szívott egy gondolában.

//Jana//

20 híres világsztár gyermeke, akikről nagyon keveset tudunk

(Forrás: buzzfeed.com)

1 2 3 4