12 filmsztár, aki a vásznon kívül is mentett már életet

  • 2 év ago
  • 13630 Views
  • 1 2
12 filmsztár, aki a vásznon kívül is mentett már életet

Csak azért mert a hírességek eljátszanak egy hősies szerepet a moziban vagy a tévében nem jelenti azt, hogy ne lehetnének a való életben is hősök. Az élet sokkal nagyobb rendező, mint gondolnánk. Ez lehet, hogy néhányakat meglep, de sok híresség van, aki megmentette már valaki életét – és nem csak akkor, amikor szerepet játszott.

10) Patrick Dempsey

Patrick Dempsey

Hasonlóan a Grace klinikában eljátszott karakteréhez, Dempsey megmentett egy tinédzser fiút, akinek a kocsija megpördült a színész otthona közelében Malibuban 2012 áprilisában. Csak úgy, mint McDreamy tette volna (és tette is), egy feszítővasat és egy poroltót használva kihúzta a fiút a kocsiból. El tudjátok képzelni, hogy Patrick Dempsey ment meg titeket?

11) Renée Zellweger

Renée Zellweger

A The Sun szerint, 2004-ben, miközben Runyon Canyonban Los Angelesben túrázott, a Bridget Jones naplója sztárja segített egy másik túrázónak, aki lecsúszott a hegyoldalon. A túrázó hölgy ”összeesett és lebucskázott a hegyoldalon.” Állítólag Zellweger ment oda segíteni a hölgynek, miközben a személyi edzője segítséget hívott.

12) Vin Diesel

Vin Diesel

Akárcsak majdnem az összes karakter, amit játszik Vin Diesel kockáztatta az életét, hogy megmentsen egy családot, azzal, hogy kihúzta őket az égő kocsiból 2001-ben. Mikor Hollywoodban volt, látott egy autó-balesetet,

odafutott és megmentette az egész családot, mielőtt az autót elborították volna a lángok, jelentette a People magazin.

18 világsztár, aki hihetetlen változáson ment keresztül az elmúlt pár évben

(Forrás: Filmezzünk.hu)

1 2 3 4