14 briliáns sztárdiéta, hogy megállítsuk a túlsúlyt

  • 2 hét ago
  • 14849 Views
  • 1 3
14 briliáns sztárdiéta, hogy megállítsuk a túlsúlyt

A legtöbb hírességnek gőzölgő teste van. Néhányan minimális erőfeszítéssel is képesek formában maradni, másoknak naponta az edzőteremben kell edzeniük, hogy formálják a derekukat. Természetesen egy csapat: dietetikusok és edzők, akik személyes testsúlycsökkentő stratégiát dolgoznak ki a számukra.

12) Válassz egészséges gyors ételeket.

Sajnos nem mindig van rá időnk, hogy magas minőségű egészséges ételeket főzzünk. Ezekben a helyzetekben remek lehetőség, hogy lehet vásárolni előkészített ételeket, amelyeket zöldségekkel és gyümölcsökkel lehet kombinálni. Például, reggel friss gyümölcsöket adhatsz a gabonafélékhez.

Adele feltárta a titkát, hogy testformája a rendszeres testmozgás eredménye. Ő is megváltoztatta az étkezési szokásait, és próbál kevesebb szénhidrátot és cukrot fogyasztani.

13) Végezz szobai gyakorlatokat.

Amikor még az ágyban vagy, lazítsd el a gyomorizmokat, mintha a gerincedbe húznád őket. Ne rohanj és lélegezz mélyeket. Ismételd meg a gyakorlatot legalább 10-15 alkalommal. Ezután próbáld meg a feszítő izmokat. Ezt 15-ször gyorsan, majd 15-ször lassan csináld. Ezek az egyszerű gyakorlatok erősítik az anyagcserét, főleg ha minden reggel megcsinálod.

Janet Jakson tudja, hogyan kell formában maradni. Nem szereti a kemény diétákat, csak egészséges ételeket fogyaszt, és rendszeres edzést igényel: 45 perces edzés hetente 5 alkalommal.

14) Ne bízz az alacsony zsírtartalmú ételekben.

Kerüld az alacsony zsírtartalmú vagy zsírmentes ételeket az étkezési szokásaidból. Próbáld meg kerülni azokat a termékeket, amelyek cukormentesek. Az ilyen típusú ételek nem tartalmazzák az alapvető tápanyagokat és a szervezeted nagyon lassan emészti.

A Bridget Jones naplójának felvétele után Renée Zellweger nagyon keményen próbálta csökkenteni a súlyát, amit a film kedvéért hízott fel. Kipróbálta az Atkins alacsony szénhidráttartalmú étrendjét, és főleg a fehérjefogyasztásra alapozta étkezési szokásait. Kis adagokban evett, és naponta sok vizet ivott. Ami a testmozgást illeti, inkább a kocogást, az úszást, a jógát és a kerékpározást választotta.

A Lisa csak egy van csúnyácska főszereplője a valóságban ILYEN vadító szépség

(Forrás: Brightside)

//Noncsi//

1 2 3 4