14 briliáns sztárdiéta, hogy megállítsuk a túlsúlyt

  • 2 év ago
  • 14633 Views
  • 1 3
14 briliáns sztárdiéta, hogy megállítsuk a túlsúlyt

A legtöbb hírességnek gőzölgő teste van. Néhányan minimális erőfeszítéssel is képesek formában maradni, másoknak naponta az edzőteremben kell edzeniük, hogy formálják a derekukat. Természetesen egy csapat: dietetikusok és edzők, akik személyes testsúlycsökkentő stratégiát dolgoznak ki a számukra.

9) Kezdj el egy intenzív edzést.

Az intenzív edzés erősíti az anyagcserét. Azonban először keresd fel az orvosod, hogy megbizonyosodj arról, hogy a gyors szívverés és a gyors pulzus nem károsítja az egészséged. Ha az egészséged rendben van, számold ki a maximális impulzusodat az alábbi egyenlettel: 220 mínusz az életkorod, majd szorozd meg 0,7-el (ha kezdő vagy) vagy 0,75-el (ha profi vagy). A pulzusszám gyorsítására a legfontosabb gyakorlatok a verseny futás, az ugráló kötelezés, a futás vagy a kickbox. Kardio edzéseket végezni reggel üres gyomorral- ez a legtökéletesebb idő a makacs zsírégetésre.

Ahhoz, hogy valóságos Thor lett, Chris Hemsworth egy évvel ezelőtt elkezdte előkészíteni a forgatást. Az izomtömeg eléréséhez a színész súlyos edzést végzett. A magas fehérjetartalmú ételek (hús, csirke, tojás), fehérjeitalok és feldolgozatlan szénhidrátok képezték az étrend alapját.

10) 15 perces edzés jobb, mint a semmi.

Nyilvánvaló, hogy a teljes edzés a legjobb választás. Ha azonban egyáltalán nincs szabadidőd, a 15 perces edzés lesz a megmentő. Igyál legalább 2 pohár ásványvizet edzés előtt és után. Ne hagyd ki a reggelit és az legyen a nap legtáplálóbb étkezése.

Kelly Osbourne soha nem volt vékony lány, de úgy döntött, dolgozik rajta, és megváltoztatja az alakját. Első döntése az volt, hogy abbahagyja a gyorsételek fogyasztását. Ő is csökkentette a makaróni, a kenyér és a cukor mennyiségét az ételeiben. Az edzőteremben edzővel végzett rendszeres edzést, amely segített fitten tartani az alakját.

11) Egyél több rostot.

Próbálj meg legalább 5g rostot fogyasztani minden étkezéssel. Segít lelassítania a szervezetben lévő cukor asszimilációját. Egy 50 év alatti nőnek napi 25g rostot kéne elfogyasztania, egy férfinak 38g-ot.

A terhesség után Aishwarya Rai sokáig próbálta formába hozni magát. Csodálatos eredményt ért el. Nem titkolja el az étrendjét, azt állítja főleg halat, zöldségeket, gyümölcsöket, rizst és diót tartalmaz. Aktívan használja a fűszereket zsírégető tulajdonságuk miatt.

1 2 3 4