10 elképesztő Star Wars-baki, amiket biztosan nem vettél észre

  • 2 hét ago
  • 25700 Views
  • 4 4
10 elképesztő Star Wars-baki, amiket biztosan nem vettél észre

Amikor megalkotta az első Star Wars-filmeket, még George Lucas sem sejtette, hogy űrsagája ennyire népszerű lesz. Ha tudta volna, talán több figyelmet fordít a bakik eltüntetésére…

4) Amikor a Sólyom egy masszív űrkukacban száll le, egy rengés Leiát azonnal Han karjaiba küldi. A színészek nagyon sokszor elpróbálhatták a jelenetet, mire sikerült felvenni, ugyanis látszik, ahogy Harrison Ford eltátogja a hölgy szövegét.

5) Mostanság ritka látvány a CG-hiba, ám a technológia hajnalán sokkal időigényesebb volt a különböző rétegeket megfelelően egymásra tenni vagy kijavítani. A Jedi visszatérben láthatjuk, hogy Darth Vader fekete sisakja és a hajó orra között nincs meg az igazi összhang.

6) Amikor Luke és Biggs a Halálcsillag megtámadása előtt találkoznak, egy parancsnok tűnik fel. A fickó eredetileg elmondta volna, hogy ismeri Luke apját, ám mivel Lucas kivágta ezt a mondatot, csak egy ismeretlen ember sétálgat a kamera előtt. Hogy biztosan mindenki odafigyeljen a jelenetre, R2-D2 hirtelen még fel is ugrik a háttérben.

1 2 3 4