10 szerelmes film, amit minden évben megnézünk

  • 2 hét ago
  • 12390 Views
  • 2 6
10 szerelmes film, amit minden évben megnézünk

Rengeteg szerelmes film van, ezt szögezzük le, mielőtt belevágnánk a válogatásba. Jószerivel a választás maga is lehetetlennek tűnhet, főleg, ha bekorlátozzuk magunkat.

8) Két hét múlva örökké (2002)

Két hét múlva örökké (2002)

George Wade (Hugh Grant) New York egyik jól menő ingatlanfejlesztési cégénél vezető pozíciót tölt be. A cég lelke viszont George bátyja, Howard (David Haig), aki nem nézi jó szemmel öccse zűrös magánéletét. George minden jogásznővel kikezd, aki a közelébe kerül, de a kapcsolatok gyorsan és viharosan végződnek. Howard ultimátum elé állítja öccsét: vagy felhagy eddigi életével és egy komoly ügyvédet alkalmaz, vagy elbúcsúzik részvényeitől. Az új munkatárs, Lucy (Sandra Bullock) más, mint a korábbiak, igazi munkamániás, de főnökéhez való viszonya korántsem nevezhető ideálisnak.

9) A nagy Gatsby

A nagy Gatsby

New York környékén él Jay Gatsby, egy rettenetesen gazdag férfi. Voltaképpen Senki nem tud róla semmit. Nem tudják, hogyan tett szert ekkora vagyonra, vagy hogy egyáltalán honnét jött, milyen volt az élete. Gatsby mottója: élj a mának! Gyönyörű villájában luxuspartikat szervez, ahol a csapból is pezsgő folyik, Gatsby pedig élvezettel tekint végig a megrészegedett embertömegen. A zárkózott férfi végül újonnan megismert szomszédjának nyílik meg, akinek bevallja, hogy életének mi is volt a fő mozgatórugója: fiatalon beleszeretett egy lányba, akit azóta is próbál visszaszerezni.

10) A szív hídjai (1995)

A szív hídjai (1995)

Robert Kincaid a National Geographic fotósa. Megbízatása az iowai Madison Countryba szólítja, ahol hidakról kell fotókat készítenie. Az eldugott vidéken eltéved, s egy magányos tanyán kér eligazítást. Francesca Johnson, az olasz származású családanya otthon van. Férje és gyermekei pár napra elutaztak. Szabadnak érzi magát, s meglepő élmény számára az idegen férfi megjelenése. Két nap az élet. Egy férfi és egy nő, aki már lemondott az ujjongó érzelmekről, egymásra talál.

Carmen Electra volt a Baywatch egyik csúcsbombázója – 51 évesen jobban néz ki, mint valaha!

(Történetek forrása)

1 2 3