10 szerelmes film, amit minden évben megnézünk

  • 2 év ago
  • 12008 Views
  • 2 6
10 szerelmes film, amit minden évben megnézünk

Rengeteg szerelmes film van, ezt szögezzük le, mielőtt belevágnánk a válogatásba. Jószerivel a választás maga is lehetetlennek tűnhet, főleg, ha bekorlátozzuk magunkat.

5) 500 nap nyár (2009)

500 nap nyár (2009)

Kereken ötszáz napot töltött együtt Summer (Zooey Deschanel ) és Tom (Joseph Gordon-Levitt), azonba a lány véget vetett kapcsolatuknak. Tom képtelen feldolgozni, hogy elmúlt a szerelmük, napról napra újragondolja a közösne töltött időket, hátha megtalálja a szakításuk okát, hogy mikor és miben hibázhatott. Az 500 nap nyár nem egy szerelmes történet, hanem történet a szerelemről.

6) Fogadom (2012)

Fogadom (2012)

Paige (Rachel McAdams) és Leo (Channing Tatum) alighogy összeházasodtak, már is egy szörnyű tragédia áll boldogságuk útjába. A havas úton autóbalesetet szenvednek, amelynek következtében Paige kómába kerül. Szerencsére sikerül felkelnie a kómából, de a nő nem emlékszik az elmúlt néhány évre, így arra sem, hogy elvált, és hogy újra férjhez ment. Leónak kitartónak kell lennie, ha szeretné visszaszerezni a nőt. Paige mindeközben arra sem emlékszik, hogy miért vált el Jeremytől (Scott Speedman).

7) Micsoda nő! (1990)

Micsoda nő! (1990)

Edward Lewis, a sikeres és jóképű üzletemben Los Angelesbe utazik, és az egyik este megismerkedik egy örömlánnyal, Viviannel, aki még új a szakmában. A férfi másnap minden hátsó szándék nélkül felajánlja a nőnek, hogy legyen a partnere az üzleti héten, Vivian pedig örömmel fogadja el az ajánlatot. A nő varázsának a jégszívű üzletember sem tud ellenállni.

1 2 3