8 gyönyörű világsztár, aki bizonyította, hogy smink nélkül is van élet

  • 2 év ago
  • 54067 Views
  • 7 5
8 gyönyörű világsztár, aki bizonyította, hogy smink nélkül is van élet

Amikor a #NoMakeup (#sminknélkül) és #wokeuplikethis (#ígykeltemfel) szelfik kora beköszöntött a közösségi oldalakon, a sztárok hamar az élre törtek. Számos „csalás” történt, néhány híresség ugyanis úgy gondolta, a tus, a pirosító és a szájfény nem számít sminknek. Sok műfajt megihletett az egyre népszerűbb kezdeményezés, elég csak a Girl, You Don’t Need No Makeup című Amy Schumer dalra gondolnunk.

Néhány celeb azonban fejest ugrott a hírnévbe 100%-osan természetes képeivel- a hatás enyhén szólva is mindent elsöprő siker volt. Íme néhány színész, aki egyszerűen felismerhetetlen smink nélkül.

1) Nicki Minaj

Nicki Minaj

Nicki Minaj már amúgy is konszolidálta sminkelési szokásait: a harsány színek helyett az erőset a púderrózsaszínnel enyhíti, bár még így is erőteljesnek hat. Éppen ezért volt megdöbbentő a zuhany utáni szelfi tus és szempillaspirál nélkül, melyek igen kleopátrás kinézetet kölcsönöznek neki.

2) Tyra Banks

Tyra Banks

Tyra Banks csodálatos természetes állapotában. Banks úgy gondolja, hogy nevetségesnek hat, ha azon igyekszik, hogy még jobban felturbózza a szépségét. Nem kellett hozzá smink, hogy ő legyen az első fekete nő, aki a Sports Illustrated Swimsuit Edition (Képes Úszódressz Sportkiadás) címlapján szerepel. Valljuk be, a kikerekedett szemek és a buta ember hatását keltő grimasz nem kifejezetten állnak jól neki.

1 2 3 4