10 színész, aki már gyerekként többet keresett, mint te valaha

  • 2 hónap ago
  • 9318 Views
  • 0 0
10 színész, aki már gyerekként többet keresett, mint te valaha

Az a színész, aki már gyerekkorában sztárrá válik, elmondhatja magáról, hogy sokkal több pénze van, mint a körülötte lévő osztálytársainak, ha csak nem a világ leggazdagabb emberének a gyereke az osztálytársa… A gyorsan jött hírnév és a vele automatikusan jövő sok-sok pénz azonban rengeteg gyereksztár életét keserítette meg. Sajnos nem tudtak vele mit kezdeni. Vagyis tudtak, csak nem jó dolgokat vettek belőle, mint például drog, heroin…stb.

9) Ryan Gosling

10 színész, aki már gyerekként többet keresett, mint te valaha

Ha meghallod a nevét, minden bizonnyal a 36 éves, nyugodt tekintetű és elképesztően szexi férfi jut eszedbe, aki olyan filmekkel lett híres, mint az Őrült, dilis szerelem, A szerelmünk lapjai vagy a Kaliforniai álom… A Szárnyas fejvadász 2049-et pedig semmiképp se felejtsük. Ryan Gosling nem úgy került be a filmiparba, hogy egy filmcápa levadászta őt az utcán, vagy hihetetlen módon megkapott egy főszerepet, épp ellenkezőleg: már gyerekként kamerák elé állt. 12 évesen a Disney Micky Mouse Club műsorában szerepelt, ráadásul olyan nevekkel, akik szintén népszerűségnek örvendenek ma: Justin Timberlake, Britney Spears, Christina Aguilera. Olyan gyerekműsorokban szerepelt, mint a Félsz a sötéttől? vagy a Libabőr. De természetesen a népszerű romantikus film volt a dobbantó számára: A szerelmünk lapjai 2004-ben világhírűvé tette.

10) Mary-Kate és Ashley Olsen

10 színész, aki már gyerekként többet keresett, mint te valaha

Az 1986. június 13-án született kétpetéjű, egymásra mégis a megszólalásig hasonlító ikerlányokat hathónaposan választották be a Bír-lak című, annak idején hazánkban is igen kedvelt sorozatba. Mindössze kilenc hónaposan már el is kezdték a forgatást. Az 1987 és 1995 között futott szériának köszönhetően az Egyesült Államokban ők lettek önerejükből a legfiatalabb milliomosok, még mielőtt betöltötték volna tizedik életévüket. A kis Mary-Kate és Ashley hétévesen a filmtörténelem legfiatalabb producerévé avanzsált, amikor Dualstar néven 1993-ban saját produkciós céget alapítottak. A vállalat később kiterjesztette működését, és mozifilmek és tévéműsorok mellett magazinok, videojátékok, dekorációs tárgyak gyártásába kezdett. A Bír-lak lezárulta után a fent említett Dualstar gyártásában készült az Olsen ikrek első nagyjátékfilmje, az 1995-ös Kettőn áll a vásár. A Kettőn áll a vásárt követően Olsenék számos további mozi- és tévéfilmben, sorozatban, sőt animációs szériában játszottak még együtt. Napjainkban a divatvilág meghatározó alakjai.

+1) Ron Howard

10 színész, aki már gyerekként többet keresett, mint te valaha

Talán kevesen tudják, hogy a számos nagysikerű film rendezőjeként és producerként is ismert Ron Howard gyerekszínész is volt. Első szerepét 1955-ben (18 hónaposan) kapta a Frontier Woman-ben. Első igazi fellépésre 1958-ban (4 éves) került sor Yul Brynner filmjében, a The Journey-ben. 1960-1968 között az Andy Griffith show-ban is szerepelt. 1969-ben kezdett el filmeket készíteni és a középiskola után 2 évig filmes tanulmányokat folytatott a Dél-kaliforniai Egyetemen, amit aztán félbehagyott. 1973-ban szerepelt George Lucas első nagy sikerében az American Graffitiben is, mint színész. Igazán sikert azonban a 74-ben készült Happy Days amerikai vígjátéksorozatban ért el először. Mára az egyik legjelentősebb rendezővé vált, az Egy csodálatos elme című filmjét Oscar-díjjal jutalmazták, köztük a legjobb rendező díjával, miközben bőven lehetne még sorolni a díjazott vagy „csak” a közönség által nagyra értékelt filmjeit (pl. Lapzárta, Apolló 13, Váltságdíj, Grincs vagy az A da Vinci-kód).

Jöhet egy új Csupasz pisztoly film, ráadásul Liam Neeson főszereplésével?

(Forrás)

1 2 3 4