10 színész, aki már gyerekként többet keresett, mint te valaha

  • 2 hónap ago
  • 9339 Views
  • 0 0
10 színész, aki már gyerekként többet keresett, mint te valaha

Az a színész, aki már gyerekkorában sztárrá válik, elmondhatja magáról, hogy sokkal több pénze van, mint a körülötte lévő osztálytársainak, ha csak nem a világ leggazdagabb emberének a gyereke az osztálytársa… A gyorsan jött hírnév és a vele automatikusan jövő sok-sok pénz azonban rengeteg gyereksztár életét keserítette meg. Sajnos nem tudtak vele mit kezdeni. Vagyis tudtak, csak nem jó dolgokat vettek belőle, mint például drog, heroin…stb.

7) Mila Kunis

10 színész, aki már gyerekként többet keresett, mint te valaha

Az ukrán származású színésznő a ’90-es évek közepétől reklámokban, valamint kisebb televíziós és filmszerepekben jelent meg. A Kifutó a semmibe című, Angelina Jolie főszereplésével készült életrajzi filmben Jolie karakterének fiatalabb alakját játszotta. 1998-ban Kunis főszerepet kapott a Azok a 70-es évek – show című televíziós sorozatban. A meghallgatás idején 14 éves volt, de azt állította, hogy 18 éves lesz a születésnapján (nem mondva, hogy konkrétan melyiken). A sorozat sikert aratott, Kunis híressé vált Jackie Burkhart szerepével. 2002 és 2010 között együtt élt Macaulay Culkin színésszel, később 2015-ben feleségül ment Ashton Kutcher színészhez. 2017-ben együtt jelentek meg Budapesten, ahol forgattak (A kém, aki dobott engem).

8) Drew Barrymore

10 színész, aki már gyerekként többet keresett, mint te valaha

Fel tudunk idézni olyan időt, amikor nem láttunk Drew Barrymore-t a képernyőn? Nem igazán. A kislány ugyanis egy olyan családba született, amiben mindenkinek köze volt valamilyen szinten a film- vagy színháziparhoz. Így hát az sem meglepő, hogy már nagyon fiatalon megkapta első szerepét. 1982-ben az E.T.-ben melengette meg mindenki szívét kiemelkedően aranyos játékával, két évvel később pedig egy Stephen King-horrorban szerepelt 9 évesen. Ő is mindmáig aktív, sikeres színésznő, bár átütő szakmai sikereket nem ért el, inkább volt egy generáció szexbálványa, mint emlékezetes színésznője. 2004-ben még egy dokumentumfilm is készült Hogyan randizzunk Drew Barrymore-ral? címen, amiben egy szenvedélyes rajongó elhatározza, hogy randizni fog a színésznővel. Persze, hogy sikerült-e neki, az már csak a filmből derül ki.

1 2 3 4