10 színész, aki már gyerekként többet keresett, mint te valaha

  • 2 hónap ago
  • 9319 Views
  • 0 0
10 színész, aki már gyerekként többet keresett, mint te valaha

Az a színész, aki már gyerekkorában sztárrá válik, elmondhatja magáról, hogy sokkal több pénze van, mint a körülötte lévő osztálytársainak, ha csak nem a világ leggazdagabb emberének a gyereke az osztálytársa… A gyorsan jött hírnév és a vele automatikusan jövő sok-sok pénz azonban rengeteg gyereksztár életét keserítette meg. Sajnos nem tudtak vele mit kezdeni. Vagyis tudtak, csak nem jó dolgokat vettek belőle, mint például drog, heroin…stb.

4) Danielle Fishel

10 színész, aki már gyerekként többet keresett, mint te valaha

10 évesen már színházban és reklámokban kezdett szerepelni, de az „A kis gézengúzban” (Boy Meets World) fantasztikus és gyönyörű Topanga Lawrenceként kétségtelenül sok fiú első plátói szerelme lett, akkor vált igazán ismertté. Több filmben is szerepelt, majd sikeres fogyásával hívta fel magára a figyelmet egy showban, és később a Nutrisystems szóvivője is lett. Azért a filmezésről sem mondott le, például újradefiniálva korábbi szerepét a frissített spinoffban, a Girl Meets World-ben is látható, ahol ismét Topangaként gyermekkori filmes szerelme, Cory Matthews partnereként (akit Ben Savage alakít) immár felnőttként két gyermekük életét követhetjük a TV-ben.

5) Dakota Fanning

10 színész, aki már gyerekként többet keresett, mint te valaha

Fanning továbbra is a világ egyik legkedveltebb színésznője, aki először a Nevem Sam-ben (I Am Sam) mutatta meg komoly tehetségét, pedig a forgatásakor még csak 6 éves volt. (előtte ő szerepelt már reklámban is) Ő volt a legfiatalabb színész, aki alakításáért SAG-díj jelölést kapott, de összesen négy díjat is nyert, köztük a Broadcast Film Critic Association Award-ot. Ezen a díjátadáson történt, hogy Dakota nem érte fel a mikrofont, ezért Orlando Bloom tartotta fel, hogy beszélni tudjon). Ezután is sok filmben szerepelt, sok nála idősebb sztár (pl. Denzel Washington, Robert De Niro, Tom Cruise) oldalán, és a nagy sikert aratott Alkonyat 2. részében is megjelent. Érdekesség, hogy húga, Elle Fanning is játszott már filmekben, bár Dakotához méltó sikereket még nem sikerült elérnie.

6) Kirsten Dunst

10 színész, aki már gyerekként többet keresett, mint te valaha

Kirsten Dunst egy igazi gyermekszínész volt, fontos szerepekkel – olyan filmekben, mint az Interjú a vámpírral és a Jumanji -, mielőtt megszilárdította felnőtt karrierjét a Pókember trilógiában, az Egy makulátlan elme örök ragyogásában, a Marie Antoinette-ben vagy épp a Melankóliában, amiért megkapta az év legjobb női alakításáért járó díjat a Cannes-i filmfesztiválon. Azóta is ügyesen vegyíti a könnyedebb vígjátékokat és komolyabb alkotásokat, így egyelőre sikerült elkerülnie a túlzott beskatulyázást.

1 2 3 4