10 hollywoodi sztár, aki felvállalja a hitét

  • 2 hónap ago
  • 32404 Views
  • 3 8
10 hollywoodi sztár, aki felvállalja a hitét

Míg valószínűleg Jim Caviezel az a színész, aki a legnyíltabb a hite fontosságával kapcsolatban, itt van néhány más hollywoodi óriás, akiknek Isten áll az életük középpontjában. Míg néhányan nehézségekkel néztek szembe az életükben, a hitük mindig elkísérte őket.

Íme a betekintés, amit nyíltan megosztottak a hitük fontosságáról és annak hatásáról mind a karrierjükre, mind a családi életükre.

(1) Gary Sinise

Gary Sinise

Ő a CSI: New York, a Forrest Gump, az Apollo 13, és a Halálsoron filmek béli szerepeiről ismert. Házas, három gyermeke van, a színész 2010-ben tért Katolikus hitre. Nagyrészt jótékonyságban vesz részt, például Irakból származó 300 000 gyerek oktatásának segítésében.

(2) Mark Wahlberg

Mark Wahlberg

A színész, producer és a családapa minden nap templomba jár, még forgatás alatt is. „Abban a pillanatban, hogy a hitemre kezdtem fókuszálni, csodálatos dolgok kezdtek történni az életemben.” Wahlberg egy interjúban az nyilatkozta a The Catholic Herald-nak. „És nem csak szakmailag értem. Istent akarom szolgálni és jó ember szeretnék lenni… Az, hogy hívő vagyok, a legfontosabb szempont az életemben.”

(3) Pierce Brosnan

Pierce Brosnan

A híres ír színész, aki jól ismert a James Bond szerepeiről, 2014-ben Deacon Greg Kandra-nak adott nyilatkozatában elmondta: „Az, hogy Katolikus vagyok, bele van vésve a DNS-embe.” A hite segítette át a felesége elvesztésén és a lánya rákos megbetegedésén, a sztár elmondta: „Az mindig segít, ha van egy kicsi ima a tarsolyodban. Mindent összevetve kell, hogy legyen valamid a legvégén, és ez számomra Isten, Jézus, és a hitem.”

1 2 3 4