A 90-es évek sztárjai, akiket ma már képtelenség lenne felismerni

  • 2 hónap ago
  • 70119 Views
  • 4 12
A 90-es évek sztárjai, akiket ma már képtelenség lenne felismerni

A sztárok sem különböznek tőlünk. Rengetegen küzdenek az öregedés problémáival, és egy színésznek különösen fontos a megjelenése, sokan műtétekkel és egyéb módokon igyekszenek elodázni az elkerülhetetlent.

(4) Chris Tucker (Ruby Rhod)

Chris Tucker (Ruby Rhod)

Chris Tucker debütálása a „Hangin’ with Mr. Cooper” című sorozatban volt, igaz mindössze egy epizódban szerepelt. Első filmjében is csupán néhány pár perces a szerepe az 1993-as The Meteor Man című filmben, amelynek a főszereplője és rendezője Robert Townsend volt. Egyik legsikeresebb mozija 1997-ben volt, Az ötödik elem című akciófilm Bruce Willis-szel. A közönség imádta a filmet (több mint 260 000 000 dolláros bevételt hozott), ám a kritikusok eléggé rossz véleménnyel voltak Chris alakításáról, hiszen Arany Málna díjra jelölték.

(5) Jim Carrey (Ace Ventura)

Jim Carrey (Ace Ventura)

James Eugene „Jim” Carrey (Newmarket, Ontario, 1962. január 17. –) kétszeres Golden Globe-díjas kanadai humorista, színész. A „Gumiarcúnak” is nevezett színész legismertebb jeleneteit Ace Ventura szerepében láthatjuk. Emellett jó néhány drámai szerepben is kiválóan megállta a helyét.

(6) Mara Wilson (Matilda)

Mara Wilson (Matilda)

Matilda, a kiskorú boszorkány története fiatalokat és időseket is megérintett, a sikerkönyvből adaptált film hatalmas népszerűségnek örvendett. Rendezője és producere Danny DeVito volt, aki nemcsak a háttérből vett rész a produkció elkészítésében, de szerepelt is a filmben. A főszereplő pedig Mara Wilson volt, akit akkoriban ismert meg a világ. Hiába játszott már több filmben is azelőtt, ez a produkció hozta el számára az áttörést.

1 2 3 4