10 híresség, akik tragikus autóbalesetben hunytak el

  • 2 hónap ago
  • 66420 Views
  • 7 9
10 híresség, akik tragikus autóbalesetben hunytak el

James Dean, Grace Kelly, idősebb Barack Obama, Diana hercegnő, és Paul Walker. Hogy mi a közös ebben az öt hírességben? Az, hogy mind egy-egy tragikus autóbalesetben haltak meg. Az elmúlt évtizedekben nem csak ők hunytak el közúti szerencsétlenségbe, hanem még sokan mások, köztük rengeteg híresség, de a következő tíz eset igazán kirívó, mert furcsák, sokkolóak, és évek múlva is felfoghatatlanok.

(9) Viktor Coj (1962. június 21. – 1990. augusztus 15.)

Viktor Coj

Orosz nemzetiségű szovjet rock-zenész, költő és színész, a Kino zenekar vezetője volt. 1990. augusztus 15-én kora reggel Rigát elhagyva elveszítette uralmát a jármű felett és egy autóbuszba rohant. Coj azonnal meghalt, az autó teljesen összetört.

(10) Selmeczi Roland (1969. október 2. – 2008. január 30.)

Selmeczi Roland

Magyar színpadi, film- és szinkronszínész. A népszerű művész 2008. január 30-án este Szolnokról Budapestre tartott, amikor az M5-ös autópályán, Újhartyán közelében ismeretlen okokból elvesztette az uralmat járműve felett. Az autó lesodródott az útról, és a pályát szegélyező vadvédő hálónak csapódott, majd kidöntött egy segélykérő póznát, nekiütközött két fának, végül többször átpördülve a földbe csapódott. Az elemi erejű ütközést az Üvegtigris 2 és a Kútfejek sztárja nem élte túl, a helyszínen életét vesztette.

Terence Hill 3 éves volt, amikor lebombázták az otthonát – Máig könnybe lábad a szeme, ha szóba jön

(Forrás: blog.xfree.hu)

1 2 3 4