10 híresség, akik tragikus autóbalesetben hunytak el

  • 3 hónap ago
  • 66506 Views
  • 7 9
10 híresség, akik tragikus autóbalesetben hunytak el

James Dean, Grace Kelly, idősebb Barack Obama, Diana hercegnő, és Paul Walker. Hogy mi a közös ebben az öt hírességben? Az, hogy mind egy-egy tragikus autóbalesetben haltak meg. Az elmúlt évtizedekben nem csak ők hunytak el közúti szerencsétlenségbe, hanem még sokan mások, köztük rengeteg híresség, de a következő tíz eset igazán kirívó, mert furcsák, sokkolóak, és évek múlva is felfoghatatlanok.

(7) Ryan Dunn (1977. június 11. – 2011. június 20.)

Ryan Dunn

Amerikai színész, kaszkadőr. Ryan Dunn halálos autóbalesetet szenvedett Pennsylvaniában, 2011. június 20-án, helyi idő szerint hétfő hajnali 3-kor. A hajnali balesetben a Jackass-sztár és egy barátja vesztette életét, nem tudni, melyikük vezette az autót, amely a baleset után kigyulladt, és teljesen leégett.

(8) Mitch Lucker (1984. október 20. – 2012. November 1.)

Mitch Lucker

Az egyik legnépszerűbb és legsikeresebb deathcore zenekar a Suicide Silence alapítója, énekese volt. 2012. október 31-én este, huszonegy óra előtt a Harley-Davidsonján hajtott délnek Huntington Beach főutcáján, amikor belehajtott egy villanyoszlopba, majd továbbcsúszott az aszfalton és beleütközött egy Nissan furgonba, olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy még a helyszínen megműtötték, majd kórházba szállították, de sajnálatos módon, november elsején reggel hat óra tizenhét perckor belehalt sérüléseibe.

1 2 3 4