10 hollywoodi sztár, aki blöffölni is képes volt egy szerep kedvéért

  • 3 hónap ago
  • 14628 Views
  • 3 0
10 hollywoodi sztár, aki blöffölni is képes volt egy szerep kedvéért

Nem egy világsztár hazudott már, hogy megkapjon egy szerepet. Leggyakrabban a korukról szoktak mást mondani, de volt már olyan is, hogy valaki a lovaktól való félelmét titkolta el, miközben egy brit színész egy időben mindenáron amerikainak akart tűnni, más pedig azt füllentette, hogy tud németül.

9) Laura Fraser

Laura Fraser

Amikor a Breaking Bad castingján megkérdezték a színésznőtől, hogy „Sprichst du Deutsch?”, vagyis „Beszélsz németül?”, kapásból rávágta, hogy „ja”, pedig csak néhány szót tudott. A sorozat Lydiájaként azonban komplett szövegeket kellett folyékonyan elmondania németül, mint mesélte, egy-egy bekezdés bemagolása napokig tartott neki.

10) George Clooney

George Clooney

A Vészhelyzet egykori sztárjánál kivételesen rosszul sült egy hazugság, amikor a pályája elején egy válogatón azt mondta, hogy benne volt a Párducemberek-ben, csak hogy ezzel is növelje referenciamunkái akkor még szerény számát. A castingot azonban történetesen az vezette, aki a Párducemberek-nél is, így pontosan tudta, hogy Clooney nem volt benne – természetesen nem is kapta meg az áhított szerepet.

Ő Hugh Laurie cuki felesége – Doktor House és párja 35 éve hűségesek egymáshoz

Alábbiakban az origo.hu (2016.11.22.) cikkét közöltük, változtatás nélkül.

1 2 3 4