10 hollywoodi sztár, aki blöffölni is képes volt egy szerep kedvéért

  • 3 hónap ago
  • 14679 Views
  • 3 0
10 hollywoodi sztár, aki blöffölni is képes volt egy szerep kedvéért

Nem egy világsztár hazudott már, hogy megkapjon egy szerepet. Leggyakrabban a korukról szoktak mást mondani, de volt már olyan is, hogy valaki a lovaktól való félelmét titkolta el, miközben egy brit színész egy időben mindenáron amerikainak akart tűnni, más pedig azt füllentette, hogy tud németül.

7) Robert Pattinson

Robert Pattinson

A pályáját tévéfilmekben kezdte, akkoriban mindenhol azt mondta, hogy a RADA-n, Nagy-Britannia legmenőbb színiiskolájában tanult – és, mint azóta elmesélte, a brit akcentusa miatt mindenki el is hitte neki. Később már pont brit származását próbálta letagadni, és amerikainak eladni magát, az Alkonyat sikere után azonban leállt a hazudozással, nincs is már szüksége rá.

8) Chloë Grace Moretz

Chloë Grace Moretz

Nála pont fordított volt a helyzet, valamiért azt gondolta, hogy Martin Scorsese brit színészt keres A leleményes Hugó-ba, ezért elsajátította a brit akcentust. A casting végén Scorsese állítólag megkérdezte, hogy menne-e neki az amerikai akcentus is, mire a színésznő csak annyit felelt, „talán”, majd elővette a rendes beszédmodorát, lenyűgözve ezzel a rendezőt.

1 2 3 4