10 hollywoodi sztár, aki blöffölni is képes volt egy szerep kedvéért

  • 3 hónap ago
  • 14626 Views
  • 3 0
10 hollywoodi sztár, aki blöffölni is képes volt egy szerep kedvéért

Nem egy világsztár hazudott már, hogy megkapjon egy szerepet. Leggyakrabban a korukról szoktak mást mondani, de volt már olyan is, hogy valaki a lovaktól való félelmét titkolta el, miközben egy brit színész egy időben mindenáron amerikainak akart tűnni, más pedig azt füllentette, hogy tud németül.

4) Rachel McAdams

Rachel McAdams

A True Detective második évadjának színésznője korábban többek között Terrence Malick egyik filmjében, a To the Wonder-ben is szerepelt, ehhez kellett azt mondania, hogy szereti a lovakat – miközben a valóságban ijesztőnek tartja őket.

5) Daniel Craig

Daniel Craig

Neki is lovakkal kapcsolatos a sztorija: az 1990-es években rengeteg sorozatban vendégszerepelt – köztük volt Az ifjú Indiana Jones kalandjai és a Mesék a kriptából is –, akkoriban rendre azt hazudta, hogy remek lovas, mert azt gondolta, hogy tényleg meg tudna tanulni jól lovagolni, ha arra kerülne a sor. Azóta már láthattuk, hogy ez sikerült is neki, ha máshol nem, a Cowboyok és űrlények-ben.

6) Liam Hemsworth

Liam Hemsworth

Pár vendégszerep után az ausztrál Szomszédok-kal, vagyis a Neighbours-szel vált viszonylag ismertté, ez után kapta meg első filmszerepét a Képlet-ben. Az éhezők viadala előtt még Az utolsó dal-ban is játszott, ehhez azt hazudta, hogy remekül röplabdázik. Persze az első röplabdás jelenetnél kiderült, hogy nem, így a rendező – hogy ne csússzanak sokat a produkcióval – megkérte a statisztákat, hogy játsszanak ők is rosszabbul, illetve pár jelenetben dublőrt használtak.

1 2 3 4