10 mozisztár, aki gyűlöli korábbi szerepeit

  • 3 hónap ago
  • 7099 Views
  • 1 0
10 mozisztár, aki gyűlöli korábbi szerepeit

A sztárok szinte mindegyikének van egy olyan mozija, ami az áttörést jelentette számukra, amivel híressé és elismertté váltak a világ számára. Azt hihetnék, hogy a színészek örökre a szívükbe zárják azt a filmet, ami meghozza számukra a minden kezdő által áhított hírnevet. Az esetek nagy részében ez minden bizonnyal így van, ám akadnak kivételek is.

7) Sir Alec Guinness

10 mozisztár, aki gyűlöli korábbi szerepeit

Guiness óriási sztárként csatlakozott az akkor teljesen ismeretlen főszereplők mellé, és soha nem titkolta, mennyire gyűlölte a Csillagok háborúját. „A pénzt leszámítva, megbántam, hogy beszálltam a filmbe. Jópofa, de ez nem színészi munka, a párbeszédek – amik siralmasak – folyton változnak, és alig javulnak, én pedig túl öregnek érzem magam ahhoz, hogy megtaláljam a hangot ezekkel a fiatalokkal.” Az elképesztő siker azután jócskán meglepte, de ez mit sem változtatott a véleményén. Önéletrajzi kötetében elmeséli, hogy egyszer egy srác autogramot kért tőle, és azzal dicsekedett, hogy már több, mint százszor látta a Csillagok háborúját. Guinesst nem hatotta meg: azzal a feltétellel dedikált neki, hogy soha többé nem nézi meg a filmet.

8) Sylvester Stallone

10 mozisztár, aki gyűlöli korábbi szerepeit

„Sok tényleg vacak filmet csináltam, de mind közül az Állj, vagy lő a mamám volt a legrosszabb. Ha azt akarod, hogy valaki bevalljon egy gyilkosságot, csak ültesd le a film elé. Negyed óra múlva mindent el fog mondani.”

1 2 3 4