10 mozisztár, aki gyűlöli korábbi szerepeit

  • 3 hónap ago
  • 7097 Views
  • 1 0
10 mozisztár, aki gyűlöli korábbi szerepeit

A sztárok szinte mindegyikének van egy olyan mozija, ami az áttörést jelentette számukra, amivel híressé és elismertté váltak a világ számára. Azt hihetnék, hogy a színészek örökre a szívükbe zárják azt a filmet, ami meghozza számukra a minden kezdő által áhított hírnevet. Az esetek nagy részében ez minden bizonnyal így van, ám akadnak kivételek is.

4) Megan Fox

3. Megan Fox – Transformers 3.

A színésznő az első Transformers mozival lett népszerű, neki mégis rossz emlékei vannak a filmmel kapcsolatban. Azt kifogásolta, hogy semmiféle színészi teljesítményt nem követelt a szerepe, csak futnia kellett, vagy sikítoznia, vagy mindkettőt egyszerre. Michael Bay, a rendező sem lopta be magát a színésznő szívébe, későbbi nyilatkozata szerint, rémálom volt vele dolgozni.

5) Sean Connery

10 híres színész, aki hátat fordított Hollywoodnak

Az immár nyolcvanas éveiben járó legendás színészt mindenki James Bonddal azonosítja. A sztár elismeri, hálás azért a hírnévét, a mit a 007-es hozott neki, de egyszer azt a meglepő nyilatkozatot tette, hogy: „Igazából mindig utáltam James Bondot. Legszívesebben megölném őt.”

6) Brad Pitt

10 mozisztár, aki gyűlöli korábbi szerepeit

1997 februárjában, mindössze nyolc héttel Az ördög maga bemutatója előtt, az ilyenkor szokásos áradozások helyett Brad Pitt alaposan megmondta a véleményét a Newsweek riporterének Alan J. Pakula thrilleréről. „Nem volt forgatókönyvünk. Nos, valójában volt, méghozzá nagyszerű, mielőtt számos ok miatt szét nem cseszték az egészet. Ott helyben kellett kitalálni mindent, hogy egyáltalán haladjunk – Jézusom, mekkora nyomás alatt voltunk! Ez volt a legfelelőtlenebb forgatás – már ha egyáltalán annak nevezhetjük -, amit valaha láttam.”

1 2 3 4