12 sztár, aki győzelmet aratott a drogfüggőség fölött

  • 5 hónap ago
  • 51648 Views
  • 4 3
12 sztár, aki győzelmet aratott a drogfüggőség fölött

Az alkohol- és drogfüggőség a modern ember egyik legégetőbb problémája. A drog- és alkoholfüggőség burjánzik a világon, hatalmas kárt okozva az emberek életében, és sok családot tesz tönkre. A celebek sem kivételek ez alól, sőt! Életmódjuk miatt még könnyebben elhasalhatnak ebben a problémában.

Bár sok sztár megadta magát a függőségnek, legyen szó Kurt Cobain-ről vagy Jim Morrison-tól, akadnak olyanok is, akik harcoltak ellene, és győztek.

(1) Angelina Jolie

12 sztár, aki győzelmet aratott drogfüggőség fölött

Angelina Jolie kipróbált minden létező drogot, ami csak létezik. Anorexiában és depresszióban is szenvedett, de nem adta fel. Mire megkapta a főszerepet a Lara Croft: Tomb Raider című filmben, rehabilitált és tiszta lett. Megküzdött a függőségével, melyben szerettei nagy segítségére voltak.

(2) Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr.

Amikor először csapta meg a hírnév szele, Downey Jr. dáridózott, sorozatos szabálysértésekbe és botrányokba keveredett. 16 hónapot ült börtönben, és gyógykezelést kapott. Ekkor döntött úgy, hogy abbahagyja a drogfogyasztást. Így vált lehetségessé, hogy olyan szerepeket kapjon ezt követően, mint a Vasember. Rengeteg segítséget kapott a barátaitól, akik segítettek neki a felépülésben.

(3) Adele

Adele 

Adele mindig nagyon figyelt arra, milyen a színpadi megjelenése. Sok aggodalomnak adott ez okot az életében. Alkoholfogyasztással igyekezte erősíteni magabiztosságát, ami végül függőséghez vezetett, alkoholistává vált. „Egyszer annyira részeg lettem, hogy amikor színpadra kellett lépnem, elfelejtettem a saját dalaim szövegét. Életem legborzalmasabb estéje volt” – emlékezett vissza az énekesnő. 2009-ben elhatározta, hogy szakít káros szokásával. Az ínszalagműtétje után lemondott az alkoholról, és egészséges életmódot kezdett el folytatni.

1 2 3 4