8 színészpáros, akik a valóságban ki nem állhatták egymást

  • 4 hónap ago
  • 89053 Views
  • 14 14
8 színészpáros, akik a valóságban ki nem állhatták egymást

A szerelem olyan meggyőző a filmekben, hogy semmi kétsége nem marad az embernek a szereplők  érzelmeinek valódisága és őszintesége felől.

Íme 8 példa arra, hogy a vásznon kölcsönösnek tűnő vonzalom az életben kölcsönös utálatot takart.

1) Ryan Gosling és Rachel McAdams

Szerelmünk lapjai /The Notebook, 2004/

Ryan Gosling és Rachel McAdams Szerelmünk lapjai /The Notebook, 2004/

Ez a film a két főszereplő közt kialakuló hihetetlenül heves érzelmekről szól. Nem meglepő, hogy a film után Gosling és McAdams a való életben is pár lettek. A forgatás alatt azonban távolról sem voltak barátságosak, sőt mi több, utálták egymást. Gosling még addig is elment, hogy megpróbálta rávenni a rendezőt, rúgja ki a színésznőt, és vegyen fel mást a helyére.

2) Tony Curtis és Marilyn Monroe

Van, aki forrón szereti /Some Like It Hot, 1959/

Tony Curtis és Marilyn Monroe Van, aki forrón szereti /Some Like It Hot, 1959/

Tony Curtis azzal vádolta meg Monroe-t, hogy mindig későn ér oda a forgatásra, és képtelen megtanulni a szerepét. A forgatás alatt előfordult, hogy Curtis-nek negyvenkétszer kellett megismételnie ugyanazt a jelenetet, mire Monroe normálisan el tudta mondani a szövegét. Egyszer úgy nyilatkozott, hogy olyan érzés volt megcsókolnia Monroe-t, mintha Hitlert csókolta volna meg. Egy visszaemlékezésében Curtis elmondta, hogy az állandó vitatkozásaik mögött az állt, hogy a film közben titokban összejött pár szakított.

1 2 3 4