20 filmes baki, ami annyira jól sikerült, hogy végül meghagyták

  • 7 hónap ago
  • 18987 Views
  • 1 2
20 filmes baki, ami annyira jól sikerült, hogy végül meghagyták

Vannak olyan filmes bakik, amik a profi színészek improvizációinak köszönhetően sokkal jobbá teszik a filmet és a nézőnek fogalma sincs arról, hogy eredetileg nem úgy tervezték az adott jelenetet.

6. Mrs. Doubtfire – Apa csak egy van (1993)

Abban a jelenetben, amikor Robin Williams arcáról lecsöppen a jégkrém egyenesen Mrs. Sellner teájába, Robin a következő mondatot improvizálta: „Ó, most már a cukor meg a tejszín is benne van, kész a teás cappuccino!”

7. A galaxis őrzői (2014)

Peter (Chris Pratt) véletlenül ejtette el, majd kapta el a gömböt, de mindezt annyira jól csinálta, hogy nem esett ki a szerepéből, így végül megtartották a jelenetet.

8. Az elveszett frigyláda fosztogatói (1981)

A híres jelenetet eredetileg úgy tervezték, hogy Indiana Jones meg fog küzdeni a fekete ruhás harcossal, azonban Harrison Fordnak épp gyomorrontása volt és improvizálva rövidre zárta a jelenetet. A rendező zseniálisnak tartotta és így nem vették újra a jelenetet.

9. Thor: Sötét világ (2013)

Eredetileg Chris Hemsworth csak viccelni akart, amikor felakasztotta a kalapácsát a ruhafogasra, azonban a stábnak ez nagyon tetszett és bent hagyták a filmben.

10. Forrest Gump (1994)

Amikor Forrest először találkozik B. B.-vel a buszon, Tom Hanks véletlenül mondta a következő mondat második felét: „Az én nevem Forrest Gump. Úgy szólítanak, hogy Forrest Gump.”

1 2 3 4