10 gyerekszínész, akiről nem is tudtad, hogy már meghalt

  • 7 hónap ago
  • 247443 Views
  • 66 69
10 gyerekszínész, akiről nem is tudtad, hogy már meghalt

Egyesek közülük egy csapásra ismertek lettek, legtöbbjüket azonban nem névről, inkább arcról vagy filmjeikből, sorozataikból ismerjük.

7) River Phoenix

A rendkívül tehetséges színész – a szintén komoly karriert befutott Joaquin Phoenix testvére – már tizenkét évesen tévésorozatokban szerepelt, tizenkilenc éves korában az Üresjáratért Oscarra is jelölték, de sajnos nagyon korán érte utol a halál.

Az értelmetlen halál 1993. október 30-án érte utol, amikor két testvérével és barátnőjével, Samantha Mathisszel barátja, Johnny Depp Viper Room nevű mulatójába mentek megünnepelni a Halloweent. Bár feltehetően az este folyamán már fogyasztott kokaint, még a helyen is bevett valamit, amitől rosszul lett, és reszketni, majd hányni kezdett. Öccse, Joaquin kivitte a levegőre, és a mentőket is kihívta, de már nem tudtak segíteni rajta – a karjai között halt meg. Hollywood reményteli csillaga hullt le azon az estén.

8) Lee Thompson Young

Young a The Famous Jett Jackson nevű Disney-show címszereplőjeként karaktereként ért el áttörést, játszott a Friday Night Lights amerikai mozifilmben, szerepelt a Smallville-ben a rövid életű ABC-sorozatban, a Flash Forwardban és a Dokik című sorozatban is. A karrierjét tizenöt évesen kezdett színész huszonkilenc éves volt – halálát fejlövés okozta: öngyilkos lett.

1 2 3 4