8 motiváló film, amit minden nőnek látnia kell

  • 8 hónap ago
  • 12608 Views
  • 3 5
8 motiváló film, amit minden nőnek látnia kell

Minden nőnek van néhány olyan pillanat az életében, amikor mindenből elege van, és úgy érzi, nem érheti annál a bizonyos problémánál nagyobb csapás. Ilyenkor érdemes megállni és fontolóra venni, hogy vajon valóban olyan súlyos-e a teher, mint amilyennek azt az ember képzeli.

4) Nathalie második élete

 Nathalie második élete

Ugrunk két évszázadot, és a 2000-es éve Franciaországában találjuk magunkat. Nathalie Kerr (Audrey Tautou), a fiatal francia nő három éve férjét siratja, aki autóbalesetben halt meg. Egy váratlan csók következtében azonban egyik beosztottja, egy kedves, esetlen svéd férfi toppan az életébe, aki udvarolni kezd neki. Vajon egy ilyen éles váltás után képes lesz Nathalie elengedni a múltat?

5) A segítség

A segítség (The Help, 2011)

„A bátorság néha átugrik egy generációt. Köszönöm, hogy visszahoztad a családunkba!” – Skeeter, a fiatal írónő (Emma Stone) édesanyja (Allison Janney) ilyen szokatlan szavakkal fejezi ki háláját lánya elképesztően merész, forradalmi tette után. Skeeter ugyanis a feketék elleni súlyos diszkrimináció és faji megkülönböztetés idején úgy dönt, leírja az igazságot. Ehhez azonban hasonlóan bátor színes bőrű nőkre van szüksége, ami a félelem légkörében élő asszonyok esetében embert próbáló feladat.

6) Adaline varázslatos élete

Adaline csodálatos élete

Minden magára sokat adó nő vágya, hogy örökké fiatal maradjon. Képzeljünk el azonban egy olyan furcsa helyzetet, amikor egy véletlen folytán valakinek megadatik ez az álom, és nem öregedik tovább. Adaline Bowman-nak (Blake Lively) megadatik ez a érzés. Szerencsétlenségére. Mit ér ugyanis a hamvas bőr, a csábító szemek, a súlyos hajzuhatag, a karcsú idomok vagy a számtalan udvarló, ha végül nem öregedhetik meg együtt az egy igaz szerelemmel?

1 2 3