11 színész, aki meg akarta öletni magát a vásznon

  • 8 hónap ago
  • 14494 Views
  • 3 6
11 színész, aki meg akarta öletni magát a vásznon

Mindig szomorú, amikor egy kedvenc karakterünk egy filmben meghal. De néha meglepő módon ezt a színészek saját maguk kérik, hogy megtörténjen velük.

4) A végső megoldás: Halál – Sigourney Weaver

A végső megoldás: Halál - Sigourney Weaver

A színésznő bevallotta, hogy megkérte, hogy a 3. részben had ölje meg a karakterét, mert ahogyan az interjúban mondta „Hallottam, hogy Fox fog csinálni egy Nyolcadik utas: a Halál Vs Ragadozót, ami igazán elszomorított, mert nagyon büszke voltam a filmekre.” Így akarta befejezni a szerepét és mindent megtesz, hogy a karaktere ne térjen vissza.

5) Totál szívás- Dean Norris

Totál szívás- Dean Norris

A felvétel megkezdése előtt Dean Norris tudta, hogy a forgatókönyvírók már dolgoznak az utolsó részen. Amikor eldöntötte, hogy egy új sorozatban fog játszani, megkérte, hogy hamarabb öljék meg a karakterét. A színész azt javasolta, hogy a képernyőn megjelenő halál ne az utolsó epizódban, hanem az utolsó évad közepén legyen. Éppen ezt tették, de Norris nem került át az új sorozatba a hosszan tartó felvétel miatt.

6) Doktor House – Kal Penn

Doktor House - Kal Penn

Penn hosszú időn át keverte a politikát és a színjátszást, és amikor Barack Obama lett az elnök, felajánlott neki egy helyet a kormányában. Kal elfogadta és a show rendezői öngyilkossággal vetettek véget a karakter életének.

1 2 3 4