10 titkos részlet, ami új megvilágításba helyezi a kedvenc rajzfilmjeidet

  • 7 hónap ago
  • 22205 Views
  • 5 3
10 titkos részlet, ami új megvilágításba helyezi a kedvenc rajzfilmjeidet

Nemcsak a filmrendezők és forgatókönyvírók szeretnek húsvéti tojásokat rejteni a munkájukba. A rajzfilmek gyártói is igyekeznek elérni, hogy kedvenc filmjeid azután is tudjanak újat mondani, hogy már ezredszer nézed meg őket.

4) Van egy érdekes utalás az Agymanók című rajzfilmben.

Íme egy újabb Pixar film, melyben más rajzfilmekre vonatkozó elrejtett utalások találhatóak. Amikor a főszereplő, Riley a családjával másik városba költözik kocsival, az utazás során sok kerek madárkát pillanthat meg a figyelmes néző, melyek pont úgy néznek ki, mint az animációs film előtt bemutatott rövidfilm (For the Birds).

5) A Disney animációs filmek sikerének titka

Szinte mindegyik Disney rajzfilmben elrejtettek az alkotók egy játék Mickey egeret. A Zootropolis –  Állati nagy balhé egyik jelenetében a sportbabakocsiban, míg a Jégvarázsban a könyvespolcon láthatjuk meg a legrégebbi. Ki tudja, vajon nem ez-e a Disney sikerének titka?

6) A Zootropolis – Állati nagy balhé titkos bejelentést tesz jövőbeli filmekről.

A Zootrpoolis egyik jelenetében egy csomó Disney figurát fedezhetünk fel, természetesen más címekkel, hogy illik. Ebben a részben DVD borítókat látunk, melyek kísértetiesen hasonlítanak néhány Disney animációs filmre, többek között a Hős6osra, az Aranyhaj és a nagy gubancra, a Rontó Ralphra, a Moana-ra és két olyan filmre, ami még nem is jelent meg, a Jégvarázs 2-re, melyet 2019-re vár a nagyközönség, és a Gigantic-ra, ami 2018-ban robban be.

1 2 3 4