10 híresség, akiknek sikerült kilábalni a teljes csődből

  • 7 hónap ago
  • 10029 Views
  • 1 0
10 híresség, akiknek sikerült kilábalni a teljes csődből

A hírnév és a tehetség nem életre szóló garancia a gondtalan életre. Sem pénzügyileg, sem emberileg. Bármelyik sztár csődbe mehet, meggondolatlan befektetések vagy akár a túlzott költekezés miatt. Onnan már csak egy lépés a teljes válság.

9. Stephen Baldwin

Stephen Baldwin

A 4 Baldwin-fivér legfiatalabbika a 90-es évek közepén súlyos drogproblémákkal küzdött, ami a teljes lecsúszásához vezetett. Később sikerült leszoknia, sőt, ismét gyakorolni kezdte keresztény hitét. 2009-ben azonban ismét rosszul ment a szekér, csődöt jelentett, mert nem tudta fizetni a kölcsöneit. Mindezek ellenére lassacskán megint talpra állt, a filmszerepek sem kerülték el, és saját, keresztény rádióműsort vezet hetente.

10. Lena Headey

10 gyönyörű színésznő, akik elég bátrak voltak, hogy feláldozzák a szépségüket egy szerep kedvéért

Azt gondolhatnánk, hogy egy olyan hosszú és eredményes sorozat, mint a Trónok harca biztosítja az anyagi jólétet. Ám közben a színésznő átment egy hosszú válási procedúrán, ami szinte minden fillérjét felemésztette. Volt, hogy csak 5 dollár volt a bankszámláján, a házát is el kellett adnia, hogy fedezni tudja az ügyvédi költségeit. Ám fordult a szerencséje a teljes összeomlás előtt: a válás véget ért, újra rátalált a szerelem, és gyermeke született.

+1. Donald Trump

Donald és Melania Trump

Igen, jól olvassa. A milliárdos üzletember, aki most már az Amerikai Egyesült Államok elnöke, összesen négyszer jelentett csődöt: 1990-ben, 1992-ben, 2004-ben és 2009-ben. Mindannyiszor veselkedett neki újra az üzleti életnek… és sikerrel járt. De még mekkorával. A volt amerikai elnök jövőre nagy eséllyel indul az elnöki posztért.

10 híresség, akikről olyan fiatalkori képeket találtunk, amiket még sosem láttál

(Forrás: boon.hu)

1 2 3 4