10 híresség, akinek a gyermekéről még biztosan nem hallottál

  • 8 hónap ago
  • 16566 Views
  • 1 1
10 híresség, akinek a gyermekéről még biztosan nem hallottál

A hírességek életét nyomon követi az egész világ. Bálványozhatjuk őket és rajonghatunk értük, ugyanakkor fintoroghatunk rájuk is. Mindenkinek mások a kedvencei. Ez így van rendjén. A sztárok is csak emberek. Furcsa mód vannak olyan dolgaik, amikről kevesen tudnak.

9) Lily Atkinson

Lily Atkinson

Akár titkos ügynökként, akár Mr. Beanként látjuk, Rowan Atkinson láttán egyszerűen nevetnünk kell és kész. Ugyanez viszont messze nem igaz feleségére és gyönyörű, fiatal lányukra, akit tavaly a Johnny English 2 filmbemutatóján csodálhatott meg mindenki a vörös szőnyegen. Amikor a Mr. Beanként elhíresült Atkinson és családja megérkezett a Leicester Square-re, minden szem a szép és csinos, fiatal barna szépségre szegeződött. Szerencsére Lily nem édesapja, hanem szintén csinos anyja, Sunetra vonásait örökölte.

10) Anna Becker

Anna Becker

A kis Anna Becker sikeresen ötvözte orosz modell édesanyja (Angela Ermakova) és vörös hajú apja, Boris Becker előnyös vonásait. Azt nem állítjuk, hogy a teniszező kifejezetten csúnya, de férfias, markáns vonásai nem feltétlenül állnának jól egy kislánynak. Szerencsére a két híresség génjei olyan jól keveredtek, hogy egy igazán gyönyörű, egzotikus szépségű kislány lett belőlük.

15 színész korai szerepben, amelyben teljesen meglepett bennünket a kinézetük

(Forrás: mocool.eu és life.hu)

1 2 3 4