10 híresség, akinek a gyermekéről még biztosan nem hallottál

  • 8 hónap ago
  • 16579 Views
  • 1 1
10 híresség, akinek a gyermekéről még biztosan nem hallottál

A hírességek életét nyomon követi az egész világ. Bálványozhatjuk őket és rajonghatunk értük, ugyanakkor fintoroghatunk rájuk is. Mindenkinek mások a kedvencei. Ez így van rendjén. A sztárok is csak emberek. Furcsa mód vannak olyan dolgaik, amikről kevesen tudnak.

7) Georgia May Jagger

Georgia May Jagger

Eddig négy feleséggel büszkélkedhet a finoman szólva is érdekes arcberendezésű rockikon, Mick Jagger, akinek a gyerekeivel is szerencséje van: négy lánya és három fia közül Jade és Georgia Jagger is meglepően jól néz ki, sőt, utóbbi modellkedik is. Georgia May, csakúgy, mint rocksztár apukája, nem kifejezetten szende alkat. A Mick Jagger és Jerry Hall jól sikerült lányának szexepilje nem egészen szabályos fogsora: sokan a szemfogak közti kis szünetet tartják igazán szexisnek.

8) Patrick Schwarzenegger

Patrick Schwarzenegger

Jól választott feleséget a csodálatos testfelépítésű, ám meglehetősen markáns arcú terminátor is. Maria Shrivertől két, ma már felnőtt gyermeke van, egyik szebb, mint a másik. A 20 éves Patrick – aki nemrégiben kockahasat villantott – nemcsak hivatásos modell, hanem mostanában a színészet felé kacsingat, pont annyit örökölt édesapja osztrák vonásaiból, hogy még érdekes legyen.

1 2 3 4