25 híresség, aki jócskán megváltozott miután ismert lett

  • 8 hónap ago
  • 148698 Views
  • 14 18
25 híresség, aki jócskán megváltozott miután ismert lett

Hozzá vagyunk szokva a kedvenc hírességeink képeihez, így arra ritkán emlékszünk, ha máshogy néztek ki. Néha azonban csak változnak a karrierjük során.

16) Bono

Bono és Alison Hewson – 35 éve házasok

Paul David Hewson, az ír rock-zenész, Bono, szintén ismert humanitárius és jótékonysági tevékenységéről. Az U2 frontemberét még lovaggá is ütötték.

17) Catherine Zeta-Jones

2. Catherine Zeta-Jones – 49 éves

A véleménynyilvánításokkal ellentétben Zeta a színésznő középső neve, nem pedig a vezetékneve. Catherine az Egyesült Királyságban muzsikával kezdte karrierjét, és most Hollywoodban él, és 17 éve házasságot kötött Michael Douglas-val.

18) Colin Firth

Colin Firth and Livia Giuggiolli – 20 éve házasok

Firth a 80-as években kezdett el játszani, de végül 10 évvel később vált ismertté, amikor Mr. Darcy-t játszotta Jane Austen Büszkeség és balítélet filmváltozatában.

19) Sarah Jessica Parker

10 hollywoodi híresség, akin egyszerűen nem fog az idő

A dicsőség megérkezett Sarahoz, amikor a Szex és New Yorkban szerepelt. Azonban sokat játszott korábban, és még kutyává is kellett változnia a képernyőn.

20) Richard Gere

Így néz ki ma 10 képernyőn látható pár, akikkel felnőttünk és szerelmesek lettünk beléjük

Gere nem könnyen indult el: 1974-ben Sylvester Stallone-val játszott egy alacsony költségvetésű filmben, de a színészeknek annyi vitája volt, hogy csak harcoltak egymással. Végül Richard a helyére került.

1 2 3 4 5