25 híresség, aki jócskán megváltozott miután ismert lett

  • 7 hónap ago
  • 148621 Views
  • 14 18
25 híresség, aki jócskán megváltozott miután ismert lett

Hozzá vagyunk szokva a kedvenc hírességeink képeihez, így arra ritkán emlékszünk, ha máshogy néztek ki. Néha azonban csak változnak a karrierjük során.

6) Ryan Gosling

Gosling lett a világ kedvence a The Notebook (Szerelmünk lapjai) után. Színészi karrierje mellett zenét is játszik.

7) Brooke Shields

A 80-as és 90-es évek legszebb színésznői, akiket ma már képtelenség lenne felismerni

Brooke modell karrierje a ’70 -es években kezdődött és gyorsan világszerte ismert lett. 1980-ban lett a legfiatalabb modell, aki megjelent a Vogue borítóján. 16 évesen Brooke a világ egyik legelismertebb modellje volt.

8) Antonio Banderas

Így nézett ki 15+ ikonikus akciósztár a karrierje elején

A forró spanyol 1982-ben debütált a saját országában, és úgy döntött, hogy a kilencvenes évek elején hollywoodi szempontból ,,kiszélesíti horizontját”. El kell ismernünk, rendkívül sikeres volt!

9) Macaulay Culkin

Macaulay Culkin (Kevin)

Ki ne ismerné a Reszkessetek betörőket (Home Alone)? Mindannyian azt hittük, hogy Macaulay nagyszerű jövő elé néz. Ez azonban nem történt meg. Több mint két évtizede eltűnt, csak most mutatta az arcát. Mégis úgy tűnik, hogy legalább részben visszatért a képernyőkhöz.

10) Mila Kunis

10 színész, aki már gyerekként többet keresett, mint te valaha

A színésznő ukrán zsidó családban született. Amikor 8 éves volt, az Egyesült Államokba költözött. Nagyon nehéz volt alkalmazkodni, de most Mila Hollywood egyik legsikeresebb színésznője.

1 2 3 4 5