16 csóktípus, amit csak azok ismernek, akik voltak szerelmesek

  • 2 év ago
  • 13005 Views
  • 3 2
16 csóktipus, amit csak azok ismernek, akik voltak szerelmesek

Tudtad, hogy több, mint 100 féleképpen tudunk csókolni, és hogy mindegyik más érzelmet fejez ki? Az ajkak sok mindent felfedezhetnek egy személyben és viselkedésében a kapcsolat során.

9) A fülcsók.

A fül az egyik legérzékenyebb szerv. De az ilyen fülcsókok sok ember számára csiklandók lehetnek. Ezért van ez a csók, hogy felkavarta a nevetést, vagy felvidít valakit.

10) A fülfarkas csók.

És ez a fajta csók intimitást tartalmaz, mivel a legtöbb ember számára egy erogén zónát céloz meg. Az ilyen csók az egyik legromantikusabb csók, amely gyakran előszava a szenvedélyesebb tetteknek.

11) A kézcsók.

Ez az egyik legősibb csók, amely tiszteletet és csodálatot fejez ki. A régi hagyományok szerint csak akkor engedhette meg egy idősebb férfi a kézcsókot, ha fiatalabb volt tőle a hölgy. Más esetekben az a férfi, aki egy nőkezét meg akarta csókolni térdre kellett ereszkednie. Egy csókot bók is kísérhet.

12) A nyak csók.

A nyak elülső és oldalsó része nagyon érzékeny. Ezért vannak olyan párok, akik szoros kapcsolatban állnak ilyen csókokkal. És néha egy ilyen csók csak előjáték.

1 2 3 4