Menü
Join our feeds to automatically receive the latest headlines, news, and information formatted for your club's website or news reader.

16 csóktípus, amit csak azok ismernek, akik voltak szerelmesek

  • 3 hónap ago
  • 3444 Views
  • 2 1
16 csóktipus, amit csak azok ismernek, akik voltak szerelmesek

Tudtad, hogy több, mint 100 féleképpen tudunk csókolni, és hogy mindegyik más érzelmet fejez ki? Az ajkak sok mindent felfedezhetnek egy személyben és viselkedésében a kapcsolat során.

Minderre magyarázatot kapsz Sheril Kirshenbaum “A csókok tudománya” című könyvében.

1) A francia csók

A francia csók a párok egyik legkedveltebb csókja, mivel ez a legszenvedélyesebb csók. Nem titok, hogy egy ilyen csók olyan kapcsolatban van jelen, amelyben a szenvedélynek is van helye. A partnerek egyszerűen nem tudják megállni, hogy ne csinálják. A szakértők azt mondják, hogy a francia csók egyfajta művészet, aminek mindenki a mesterévé válhat.

2) A gyors csók.

A francia csókkal ellentétben a gyors csók megfelelő, ha nyilvánosan találkoztok. Zárt ajkakkal érintjük partnerünk ajkát. Ez olyan emberek között van, akik már hosszú ideje együtt vannak.

3) Csók az arcra.

Csók az arcra általában köszönést jelent. Egyes országokban a kézfogás helyett van. Ha egy csók meglehetősen hosszú, akkor a jövőben több szenvedélyes csókot eredményezhet. Leggyakrabban, ezzel a csókkal emlékezteti az ember a partnerét, hogy szereti.

4) Csók küldése.

Ki mondta, hogy a csók csak fizikai érintkezéssel lehetséges? A csók küldése az odaadásnak és a távoli szeretetteljes beszélgetésnek a kimutatása. Flörtölést is jelent.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük