20 fiatalkori fotó hírességekről, mielőtt sztárokká váltak

  • 8 hónap ago
  • 12560 Views
  • 1 2
20 fiatalkori fotó hírességekről, mielőtt sztárokká váltak

A hírességek is voltak fiatalok és “átlagosak” míg valaki fel nem fedezte a tehetségüket. Ebben az összeállításban összegyűjtöttünk néhány fiatalkori fotót hírességekről, mielőtt híressé váltak.

(6) Louise Ciccone (Madonna), 23 éves

Louise Ciccone (Madonna)

Miután 1977-ben New Yorkba költözött, hogy táncosként fusson be, a Breakfast Club, és az Emmy nevű csapatokban játszott, majd 1983-ban kiadta első önálló albumát Madonna címmel.

(7) Kate Winslet, 21 éves

Kate Winslet

Már fiatalon is színésznő akart lenni, szülővárosában kezdte próbálgatni a szárnyait a Reading Repertory Theatre-ben, majd később a londoni West Enden is fellépett. Néhány jelentéktelen szerep után 19 évesen, 1994-ben tört be a film világába, amikor Peter Jackson ráosztotta az egyik főszerepet a Mennyei teremtményekben (Heavenly Creatures).

(8) Judy Dench, 28 éves

Judy Dench

A fiatal Judi Dench színpadon kezdte a karrierjét, többek között fellépett a National Theatre-ben és az Old Vic Theatre-ben is. Az 1960-as évek elején szinte csak kisebb tévés szerepeket kapott, 1965-ben figyeltek fel rá a Four in the Morning-ban. Három évvel később egy szerényebb költségvetésű Shakespeare feldolgozásban játszotta el Titániát.

(9) Adam Sandler, 20 éves

Adam Sandler

Tizenhét éves (1983) kora óta lépett fel különféle klubokban stand-up komikusként, mígnem felfedezője, Dennis Miller bemutatta a Saturday Night Live producerének. Mikor filmes karrierje útján igencsak megindult, otthagyta a show-világot. A Pancserockban, a Csúcsfejekben és a Segítség, karácsony!-ban kapott kisebb szerepek után a Billy Madisonnal debütált főszereplőként, ahol már a forgatókönyvbe is besegített.

(10) Mark Wahlberg, 21 éves

Mark Wahlberg

Wahlberg első szerepe A félelmek iskolája című 1993-as tévéfilmben volt, mozis debütjére pedig Danny DeVito oldalán került sor a Reneszánsz emberben. Az évtized második felében, majd a 2000-es években olyan sikeres produkcióban kapott főszerepet, mint a Boogie Nights, a Sivatagi cápák, a Viharzóna, Az olasz meló vagy a Négy tesó.

1 2 3 4