12 híresség, akik büszkék a szokatlan megjelenésükre

  • 9 hónap ago
  • 24544 Views
  • 3 1
12 híresség, akik büszkék a szokatlan megjelenésükre

Annak ellenére, hogy sokan a hírességeket szépségideáloknak tartják, nem mindig tökéletesek. De sikerül szokatlan megjelenésüket saját hasznukra fordítani. Nincsenek tökéletes emberek a világon, szóval miért nem fogadjuk el egymást olyannak, amilyenek valójában vagyunk.

(10) Joaquin Phoenix

Joaquin Phoenix

Joaquin Phoenix ajakhasadékkal született. A műtét után a felső ajka és az orra között heg van. De ez a sajátság soha nem állt Phoenix útjában, hogy az egyik legsikeresebb hollywoodi színész legyen.

(11) Natalie Dormer

Natalie Dormer

Natalie Dormernek arcidegbénulása van, amit születése közben kapott. A károsodás alig észrevehető, amikor a színésznő mosolyog, de látható, amikor az arca nyugodt. A legtöbb néző azonban nem veszi észre, mert a tapasztalt sminkművészek elrejthetik ezt a tökéletlenséget.

(12) Kate Hudson

Kate Hudson

Ha hegyes füled van, és aggódsz miattuk, meg kell nézned ezt a hollywoodi csillagot példaként. Kate Hudson nem rejti el a fülét a hajában, mindent megtesz, hogy kiemelje ezt a különleges vonását. Nemrégiben a színésznő egy rövid frizurára váltott. Most könnyedén megmutathatja a hegyes fülét bárkinek.

14 szokatlan eset, amiért hírességek visszautasították a nagy lehetőségüket

(Forrás: 5percblog.hu)

1 2 3 4