12 híresség, akik büszkék a szokatlan megjelenésükre

  • 9 hónap ago
  • 24547 Views
  • 3 1
12 híresség, akik büszkék a szokatlan megjelenésükre

Annak ellenére, hogy sokan a hírességeket szépségideáloknak tartják, nem mindig tökéletesek. De sikerül szokatlan megjelenésüket saját hasznukra fordítani. Nincsenek tökéletes emberek a világon, szóval miért nem fogadjuk el egymást olyannak, amilyenek valójában vagyunk.

(7) Jennifer Garner

Jennifer Garner

Jennifer Garner lábujja kissé deformálódott. A jobb lábán a kislábujj a szomszédos lábujj tetején fekszik. A legtöbb esetben ez a rendellenesség olyankor jelenik meg, ha a személy, folyamatosan olyan cipőt viselt, amely rosszul illeszkedett vagy túl kicsi volt. De a színésznőt nem érdekli ez a szokatlan dolog, és továbbra is visel szandált.

(8) Denzel Washington

 Denzel Washington

A kétszeres Oscar-győztes, Denzel Washingtonnak is van valami szokatlan a megjelenésében. Amikor fiatal volt, sportolt, és eltörte a jobb kezének kisujját. Nem kapott időben orvosi segítséget, így a kisujja kissé furcsának tűnik. De ki törődik az ujjakkal, amikor egy színész ilyen tehetséges?

(9) Paris Hilton

Paris Hilton

Ha megnézed Paris Hilton különböző eseményekről származó fotóit, akkor valószínűleg észreveszed, hogy általában az arcának jobb oldalával néz a kamera felé. Ez azért van, mert amblyopiája van, ami lusta szemként is ismert: a gyenge izmok miatt az egyik szem sokkal kisebbnek tűnik, mint a másik.

1 2 3 4