15 híres színész gyermeke, akikről nagyon keveset tudunk

  • 9 hónap ago
  • 13195 Views
  • 3 2
15 híres színész gyermeke, akikről nagyon keveset tudunk

Annak ellenére, hogy a legnagyobb hírességek életének bizonyos részei teljesen ki vannak téve a nyilvánosságnak, még mindig van egy olyan oldaluk, amit a legnagyobb titok övez. Ilyen például a családi életük. Sok olyan híresség van, akiről még azt sem tudtuk, hogy vannak gyerekei, mert nem akarták, hogy a sajtó lépten-nyomon kövesse őket és kérdéseket tegyenek fel nekik. Ezzel próbálták őket megvédeni a külső behatások ellen.

9) Matilda Ledger

Matilda Ledger

Matilda egyre jobban hasonlít elhunyt híres apjára, Heath Ledgerre, de nemcsak külsőre, hanem belsőre is. Nincs kizárva, hogy egy nap ő is apja nyomdokaiba lép és színésznő lesz.

10) Brooke Hogan

Brooke Hogan

A világhírű pankrátor-színész Hulk Hogan lánya. Igaz, hogy Brooke nem folytatta apja pályáját, mert neki nem fekszik annyira a pankráció, ehelyett inkább a színészkedés és az éneklés mellett tette le a voksát.

11) Dominik, Daniella és Alessandra Garcia-Lorido

Dominik, Daniella és Alessandra Garcia-Lorido

Andy Garcia amerikai színész 3 lánya. Dominik és Daniella színésznők lettek, olyan filmekben szerepeltek, mint a „Z: Az elveszett város” és az „Űrvihar”. Alessandra is megpróbált elhelyezkedni a filmvilágban, ám egy másik hivatásban talált rá saját magára, ami nem más, mint a modellkedés. Már több éve plus size modellként dolgozik.

12) Aquinnah és Schuyler Fox

Aquinnah és Schuyler Fox

A „Vissza a jövőbe” trilógia sztárja, Michael J. Fox és a színésznőként dolgozó, Tracy Pollan ikerlányai. Aquinnah és Schuyler nem váltak közéleti személyekké, de rendszeresen lehet őket látni szüleik oldalán, amikor meg lehet csodálni apjuktól örökölt mosolyukat.

1 2 3 4