Menü
Join our feeds to automatically receive the latest headlines, news, and information formatted for your club's website or news reader.

12 híres színésznő, akik nem hajlandóak kés alá feküdni

  • 4 hónap ago
  • 8188 Views
  • 0 1
12 híres színésznő, akik nem hajlandóak kés alá feküdni

Gyorsan túlzásokba lehet esni a plasztikázással. Egy kis vágás itt, egy kis szilikon ott és máris úgy nézünk ki, mint egy horrorbaba.

(10) Cate Blanchett

Cate Blanchett

A couture divatházak kedvenc színésznője korábban így nyilatkozott a Hollywoodban terjengő plasztikáztatási kényszerrel kapcsolatban: “Nézd meg az ötvenes éveikben járó férfiakat és nőket; ha eltüntetik éveik látható jeleit a beavatkozásokkal, csak megszállottságot és félelmet látni. Ez pedig nem kifejezetten vonzó.

(11) Halle Berry

Halle Berry

Az Oscar-díjas színésznőről nehéz elhinni, hogy már 51 éves, mégis, szépségét inkább köszönheti a géneknek és az egészséges életmódnak, mint a sebészek késeinek. Ő ugyanis roppantul ellenzi az efféle beavatkozásokat: “Látom a nőket, akik harmincas éveikben plasztikai műtétet csináltatnak; felvarratják ezt, korrigáltatják azt. De ez könnyen visszafelé sülhet el – egyszer elkezded valamerre alakítgatni magadat, aztán idővel azt gondolod, ó Istenem, vissza kellene csinálnom az egészet.

(12) Salma Hayek

Salma Hayek

A mexikói származású színésznő is osztja Halle Berry véleményét. Bár úgy gondolja, minden nőnek meg van a joga, hogy plasztikáztassa magát, nem feltétlenül ezt tartja a legjobb ötletnek. “A plasztikai beavatkozás olyanok, mintha egy generáció egyenruhái lennének. És nem feltétlenül szép az eredmény. Igaz, nem ráncos a szemünk, de nem is szép.

10 híresség, akit tönkretett a plasztika

(Forrás: nlcafe.hu)

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük