20 ikonikus filmszerep, amelyet majdnem más színészek játszottak el

  • 6 hónap ago
  • 134366 Views
  • 16 12
20 ikonikus filmszerep, amelyet majdnem más színészek játszottak el

Időről időre mindannyian követtünk el hibákat. Hasonlóképpen, a híres színészek is néha olyan döntést hoznak, amely az életük legnagyobb hibájává válik, és emiatt több millió dollárt veszítenek.

17) Marilyn Monroe, mint Holly Golightly – Álom luxuskivitelben

Az Álom luxuskivitelben rendezője Marilyn Monroe-t akarta, hogy játssza el Holly-t a regény képernyő-adaptációjában. De a film producerei Audrey Hepburnt választották, amint megtudták, hogy érdeklődik a szerep iránt.

18) Will Smith, mint Neo – A Mátrix

Will Smith visszautasította az ajánlatot, hogy Neo szerepét játssza el a Mátrix-ban. „Azon a ponton nem voltam elég okos színész, és hagytam elúszni a filmet” – mondta később. Szerencsére Keanu Reeves elég okos volt ehhez az ikonikus szerephez.

19) Jeremy Irons, mint Hannibal Lecter – A bárányok hallgatnak

Jeremy Irons elutasította a híres szerepet a bárányok hallgatnak című filmben, mert nem akart egy ilyen kegyetlen embert eljátszani. Anthony Hopkinsnak, nyilvánvalóan, volt egy másik véleménye, és amilyen kiválóan játszotta ezt a szerepet, Oscar-díjat is kapott.

20) Madonna, mint Frida Kahlo

Madonna mindig is érdeklődött Frida Kahlo művei iránt, és el akarta játszani ezt az ikonikus karaktert a filmben. A film gyártói azonban úgy döntöttek, hogy Salma Hayek színésznőt választják, aki tökéletesen végezte munkáját.

15 megfejthetetlen és mindenkit foglalkoztató mozis rejtély

(Forrás: Brightside)

//Noncsi//

1 2 3 4 5